Ştefan Bănică i-a dat un inel Laviniei Pârva. Urmează nunta?

Relaţia dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva devine din ce în ce mai serioasă, frumoasa brunetă primind un inel de la Bănică. În plus, artistul s-a prezentat şi părinţilor

Relaţia dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva devine din ce în ce mai serioasă, frumoasa brunetă primind un inel de la Bănică. În plus, artistul s-a prezentat şi părinţilor cântăreţei, ceea ce ne facem să credem că cei doi se îndreaptă cu paşi repezi spre nuntă.

"Da, inelul este oferit de Ştefan. E un simbol al legăturii noastre sufleteşti, dar astea sunt lucruri intime, care ţin de viaţa noastră privată", declara Lavinia într-o emisiune de la Kanal D, citata de cancan.ro.

De asemenea, Ştefan Bănică s-a dus şi la Timişoara pentru a-i cunoaşte pe părinţii Laviniei.

"A fost la părinţii mei, a fost foarte frumos. Mama mea îl place foarte mult pe Ştefan, s-au pupat când s-au văzut. Am mâncat şi acasă, am ieşit şi la restaurant", a mai povestit cântăreaţa.

Despre cea mai recentă piesă a sa, "Poveşti cu zâne", despre care se zvonea că ar face referire la fosta soţie a iubitului său, Andreea Marin, Lavinia a declarat: "Eu chiar nu am avut vreo intenţie să fac vreo aluzie către cineva. Nu eu am compus versurile. Important este ca piesa să placă publicului".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod