Sorin, soţul Andei Adam, ar putea sta 12 ani după gratii

Anda Adam şi Sorin Andrei, un tânăr afacerist din Constanţa, s-au căsătorit în weekendul abia încheiat, însă, când credeau că totul este numai lapte şi miere, au apărut şi unele

Anda Adam şi Sorin Andrei, un tânăr afacerist din Constanţa, s-au căsătorit în weekendul abia încheiat, însă, când credeau că totul este numai lapte şi miere, au apărut şi unele probleme.

anda_adam_si_sorin

Potrivit celor de la Click, proaspătul soţ al artistei este cercetat de DIICOT, el fiind acuzat că în urmă cu trei ani clona carduri. Potrivit dosarului, Sorin Andrei a fost prins în flagrant în toamna anului 2012 în timp ce scotea bani de la un bancomat cu ajutorul unor carduri falsificate.

Pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile, însă, după 10 zile, autorităţile au decis ca Sorin Andrei să fie cercetat în libertate.

Sursa citată notează că soţul Andei Adam este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere în vederea punerii în circulaţie a instrumentelor de plată electronică falsificate, precum şi de retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronică fără consimţământul titularului. Pedeapsa prevazută de lege pentru prima infracţiune este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi, iar pentru cea de-a doua infracţiune este închisoarea de la 1 la 12 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod