Şocant: Există Iri şi Moni şi în Franţa!

Este adevărat, dar ei sunt încă la început. Îţi închipuiai că astfel de personaje sunt  numai aici la Românica unde, fie vorba între noi, nimic nu ne mai poate surprinde? Bunăoară,

Este adevărat, dar ei sunt încă la început. Îţi închipuiai că astfel de personaje sunt  numai aici la Românica unde, fie vorba între noi, nimic nu ne mai poate surprinde?

Bunăoară, iată că societatea franceză, această lume în care totul trebuie să miroasă şi să se mişte frumos, a fost de-a dreptul oripilată de apariţia unui cuplu parcă desprins din reality-show-ul de la noi. El, un potent om de afaceri de 50 de ani, prieten cu preşedintele Nicolas Sarkozy, Arnaud Lagardare cu 343 milioane de euro în cont, şi ea, 20 de ani, model de la 13, Jade Foret, devenită cunoscută şi după relaţia tumultuoasă cu fotbalistul Emile Mpenza.

Dacă românii au acceptat destul de uşor relaţia dintre Iri şi Moni, iată că rigizii francezi nu aprobă această relaţie. "Nu pot să cred cum consultanţii de comunicare au putut să lase chestia asta publică. El pare că a luat-o razna de tot", spune un expert PR, pentru The Times.

Pe lângă diferenţa de vârstă dintre cei doi, este notabilă şi diferenţa de înălţime, care de această dată, la fel ca şi în cazul românilor, este în favoarea ei.

Uite cum descoperim că şi noi putem fi modele pentru alţii, deşi îmi vine greu să cred că Lagardare l-a copiat pe Irinel. De fapt cred că stăm în faţa unui bărbat care trece cu greu peste andropauza şi încearcă să-şi demonstreze virilitatea cuplându-se cu un exemplar bun de femeie.

Iată-i în plină acţiune:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod