Smiley şi Sore, tot mai des împreună. Ei ”dau vina” pe părinţii lor care s-au împrietenit

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a grăbit să se arunce în brațele altei femei. Chiar dacă susține că este încă singur, apropierea de Sore pare mai mult decât o prietenie. Cei

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a grăbit să se arunce în brațele altei femei. Chiar dacă susține că este încă singur, apropierea de Sore pare mai mult decât o prietenie. Cei doi au petrecut Paștele împreună și sunt văzuți tot mai des unul în compania celuilalt.

Chiar dacă speculațiile conform cărora Smiley și Sore sunt văzuți tot mai des împreună au apărut în urmă cu o lună, cei doi nu vor să recunoască nimic.

În urmă cu doar câteva zile, wowbiz.ro avea să prezinte fotografii cu cei doi amorezi din minivacanța lor de Paște.  Chiar și după ce presa a aflat de escapada lor cu rulota prin Moldova, cântărețul a declarat că acest lucru s-a întâmplat doar pentru că părinții lor sunt foarte buni prieteni, ca și ei de altfel.

”Am făcut Paștele împreună.

Părinții mei sunt prieteni foarte buni cu părinții ei, de vreun an, cum suntem si noi, de altfel. Era normal să fim și noi acolo, în același loc. Deja sunt sătul să dau explicații despre fanteziile altora. Dacă aș fi cu cineva, aș spune.”, a spus Smiley pentru Happy Hour.

Chiar dacă este sau nu așa, martori din jurul celor doi ne întăresc ideea unei povești de iubire.

”Pentru că ieșea mai mult singur, lumea îl întreba unde e iubita lui. Smiley le-a spus că Sore e în cameră, n-a prea ieșit să se plimbe pentru că se simte rău, a zis că e bolnavă.”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.

Ba mai mult, Libertatea anunță că cei doi au fost văzuți aseară la concertul Depeche Mode, după ce blonda a anunțat pe pagina personală de Facebook că merge pe Arena Națională împreună cu prietenele ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod