Semn de împăcare între Bianca şi Adi Cristea?

Zilele trecute, Bianca Drăguşanu a acceptat să se întâlnească cu cel care i-a fost iubit în ultimii trei ani, Adi Cristea. El visează la o împăcare, ea îl mai iubeşte, dar nu-l poate
Zilele trecute, Bianca Drăguşanu a acceptat să se întâlnească cu cel care i-a fost iubit în ultimii trei ani, Adi Cristea. El visează la o împăcare, ea îl mai iubeşte, dar nu-l poate ierta.
Întâlnirea a avut loc într-un restaurant din Ploieşti, acolo unde joacă fotbalistul. După mai multe sms-uri în care îşi cerea iertare, buchete imense de flori şi declaraţii înflăcărate de dragoste, Bianca a acceptat să se întâlnească, pentru o discuţie, cu Adi, potrivit Cancan.
Se pare că, cei doi şi-au negociat la sânge împăcarea, Bianca arătându-se destul de rece, semn că încă nu l-a iertat definitiv pe fotbalist.
Mai bine de trei ore au stat de vorbă încontinuu, timp în care fiecare dintre ei şi-a spus ofurile. Însă, fără un final fericit. Se pare că, Bianca încă nu este dispusă să-l ierte pe Adrian pentru faptul că a înşelat-o cu Tania Budi.
La despărţire, ei şi-au spus "la revedere" precum doi amici, pupându-se pe obraz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod