Scandal mare în familia Prigoană. Adriana a plecat de acasă!

După ani buni de linişte, când toată lumea credea că Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au uitat de scandaluri şi divorţuri, o veste şoc a venit din casa familie Prigoană. Silviu şi

După ani buni de linişte, când toată lumea credea că Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au uitat de scandaluri şi divorţuri, o veste şoc a venit din casa familie Prigoană. Silviu şi Adriana s-au despărţit.

După ce afaceristul a depus, marţi, o plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului sector 3, în care îşi reclama soţia că a părăsit căminul conjugal, Adriana i-a luat pe cei doi copii, Maximus şi Eduard, şi a plecat la o pensiune din afara Bucureştiului, potrivit CANCAN.ro.

"E foarte urât ce se întâmplă! Eu nu meritam asta şi nici copiii mei. Ce o să zică când o să înveţe să citească?! Sunt aici cu copiii. Am fost la un avocat, să vedem ce facem. Nu ştiu deocamdată absolut nimic", a spus Adriana.

"Probabil e foarte supărat după campania electorală, altfel nu îmi explic, eram foarte supăraţi şi acasă, nu era o atmosferă prea plăcută. Am preferat să vin câteva zile şi să stau aici, să-mi aerisesc creierul. Îmi tremură mâinile, credeţi-mă, mâine (n.r.

astăzi) trebuia să am o operaţie, o procedură. Nici nu ştiu dacă mă duc. Nu m-a mai sunat, e plecat la Belgrad, nici nu mai are semnal la telefon. Nu înţeleg nimic, ce mi se întâmplă, că nu l-am înşelat, n-am lipsit noaptea de acasă. Nu ştiu când se întoarce", a spus Adriana pentru CANCAN.ro.

Se pare că, Silviu Prigoană a cerut încredinţarea în regim de urgenţă a celor doi copii minori, pe care-i au împreună. Milionarul a făcut o plângere împotriva soţiei sale şi la Poliţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod