Replici dure între Dan Capatos şi Adi Cristea

Iubitul Biancăi Drăguşanu l-a atacat pe fostul şef al roşcatei: "Eşti un maimuţoi circar!" Eneravt de figurile fostei sale asistente, Dan Capatos declara zilele trecute: "Bianca dacă nu

Iubitul Biancăi Drăguşanu l-a atacat pe fostul şef al roşcatei: "Eşti un maimuţoi circar!"

Eneravt de figurile fostei sale asistente, Dan Capatos declara zilele trecute: "Bianca dacă nu scriu ziarele două zile de ea, îl ia pe fraierilă ăsta şi îl pune să-şi facă genţile. Îi zice Fraiere, ia şi tu două genţi şi pleacă! Se mai despart joi si se împacă sâmbătă, iar în noaptea de duminică fac sex", a spus Capatos, luni seară, în emisiunea lui.

Deranjat de vorbele grele aruncate de Capatos, Cristea i-a răspuns: "Domnul Dan Capatos se bagă în seamă fără rost în vieţile oamenilor cu comentariile lui şi face nişte afirmaţii despre un subiect pe care nu îl cunoaşte în realitate.

Se vede, după modul cum se exprimă şi îşi dă cu părerea, că emisiunea pe care o moderează îl caracterizează în totalitate - un maimuţoi circar", a scris fotbalistul, pe contul său de Facebook.

Chiar dacă, ani de zile Bianca a fost favorita lui Capatos acum lucrurile s-au schimbat. Cei doi au ajuns să se înţepe, prin ziarele tabloide, ori de câte ori au ocazia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod