Popeasco, fată, lasă-ne!!!!

Doamne, ce mi-a fost dat să văd ieri seară la Capatos! O ştiţi pe Popeasca, Ioana Popescu, marea jurnalistă, redactor sef al publicaţiilor Şoc şi C, această divă cântăreaţă, jurnalistă

Doamne, ce mi-a fost dat să văd ieri seară la Capatos! O ştiţi pe Popeasca, Ioana Popescu, marea jurnalistă, redactor sef al publicaţiilor Şoc şi C, această divă cântăreaţă, jurnalistă şi autoare de topuri porno. Mândra a anunţat aseară că este gravidă.

Întrebarea logică, venită de la Capatos, a fost cu cine? Răspunsul ei - dezarmant: "Nu ştiu, mă rog, eu ştiu, dar vreau să-i ţin pe jar pe iubiţii mei!". IUBIŢI, mămicăăăă! Băieţii aia despre care ai povestit în topul minune au fost iubiţii tăi? Asta poate în capul tău, căci în capul lor ai fost cu totul altceva, dar îmi este jenă să expun aici ce.

Cert este că mimoza m-a scârbit. Că şi-a pus silicoane, fie, că se dă mare gazetar, fie, că nu prea-i funcţionează neuronul, fie, dar să se vrea mare vedetă, e de-a dreptul oripilant. A văzut dudiţa că mai nou sarcinile extrauterine, intrauterine sau cum or fi ele, anunţate la TV, sunt în trend şi ce şi-a zis: "Hai şi io, ce io nu pot!".

După ce a povestit ea ce şi cum, şi-a adus aminte că pe lângă jurnalism şi bărbaţi, se pricepe şi la muzică. Ce a urmat a fost beton... beton de jenant. Bruneta siliconată s-a pus pe lălăit live, cu band-ul emisiunii. A lălăit, a lălăit, a lălăit, şiiiiii, A PLECAT. De ce?

Ne-a spus Capatos: "Femeia însărcinată a fost răpusă de cântatul live!". Eu cred că a fost răpusă de altceva, oamenii inteligenţi ştiu la ce mă refer.

Măi, drăguţă, eu zic să-ţi cauţi de drum pe alte meleaguri, că pe noi ne-ai cam oripilat. Eşti praf şi varză. Ar trebui să fii interzisă de CNA. După prestaţia ta de aseară, am devenit fanul Simonei Senzual, măcar ea îşi asumă... inocenţa.

Şi cu asta basta!

Aici vezi interpretarea micuţei!

Şi aici când lălăie!!!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod