Popeasca atacă din nou!

Există o jurnalistă sau o aşa zisă jurnalistă care-şi doreşte cu ardoare să devină vedetă. A pozat goală, a făcut un top al fotbaliştilor prin patul cărora a trecut, a realizat un

Există o jurnalistă sau o aşa zisă jurnalistă care-şi doreşte cu ardoare să devină vedetă. A pozat goală, a făcut un top al fotbaliştilor prin patul cărora a trecut, a realizat un pictorial oribil din care reieşea că a fost bătută, violată şi abandonată plină de sânge, în baie, şi lista minutăţiilor făcute de Ioana Popescu poate continua.

Acum are, însă, una şi mai tare. Vrea să-şi facă reconstrucţie de himen, să se cuminţească şi să-şi găsească bărbat.

"Merg în Thailanda pentru că am auzit că acolo se fac cele mi bune cusături. După aceea, mă voi linişti, voi fi fată cuminte şi pură. Voi sta aşa până când îmi voi găsi şi eu un soţ. Sfintele Sărbători de anul acesta cred că mă vor prinde pură", a declarat Ioana Popescu în cadrul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena1.

Încă sper să fie o glumă sau o altă pastilă aruncată doar, doar s-o mai scrie ceva şi despre ea, pentru că micuţa nu s-a trezit încă la realitate.

Sărăcuţa a uitat... puţin că - ziaristă fiind - ar trebui să fie de partea cealaltă a baricadei. În fine...

Dacă nu este glumă, am două concluzii: Ori se plăteşte bine în presa din România, ori Ioana Popescu încă mai crede că tot ce zboară, se mănâncă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod