Oana Zăvoranu, atacată de Loredana Pastramă: „Ea de ce nu a născut un bou?“

Raluca şi Pepe au devenit, pe 5 aprilie, părinţi pentru a doua oară, iar cu această ocazie Oana Zăvoranu şi-a atacat din nou fostul soţ, dar şi pe actuala soţie a acestuia. "Mă bucur

Raluca şi Pepe au devenit, pe 5 aprilie, părinţi pentru a doua oară, iar cu această ocazie Oana Zăvoranu şi-a atacat din nou fostul soţ, dar şi pe actuala soţie a acestuia.

loredana pastrama

"Mă bucur că a fătat calul lui Rapunzel şi s-au mai împuiat cu încă o iapă. Ei oricum îşi doresc copii şi el e bucuros că are tot fată. Prevăd şi îi doresc încă 6-7 iepe ca să-l dispere pe «fericitul tătic», care vreo lună iar nu mai trece pe acasă de bucurie. Asta o să-i fete numai pirande, pentru că ea aşa poate, dar mă bucur pentru bucuria lor şi ştiu că această pirandă nou-născută este tot din «dragoste curată» făcută şi cred că e mare «distracţie» în casă", le-a spus Oana Zăvoranu celor de la Click.

Ea a continuat atacul asupra Ralucăi şi a numit-o pe aceasta, într-un interviu acordat celor de la WOWbiz, Fiona.

oana-zavoranu-2

Dacă Pepe şi soţia lui nu au dorit să-i răspundă Oanei Zăvoranu, Loredana Pastramă, cumnata artistului, a atacat-o pe fosta soţie a cântăreţului.

„Nu trebuie să te iei de un copil nevinovat. Ce mai vrea Oana? Zice că are altă treabă, că nu o mai interesează Pepe, dar vorbeşte despre Pepe şi despre Raluca Pastramă! Cum să-i zică iapă? Ea nu a fost în stare să facă un bou! Şi eu am vorbit urât despre sora mea, dar este sora mea.

Noi ne batem, noi ne împacăm. De ce judecă ea? Vorbeşte urât despre un bebeluş! Cine e Oana Zăvoranu? O nebună! Mie aşa mi se pare! A avut ceva cu Raluca, cu Pepe, dar cu copilul ce să ai? Raluca a fost în stare să-i facă doi copii! Nu toate femeile sunt în stare să facă copii! Cea mai mare avere a omului sunt copiii“, a spus cumnata lui Pepe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod