Oana Zăvoranu are din nou probleme de sănătate. A ajuns de urgenţă la spital!

Oana Zăvoranu a fost dată dispărută de către prieteni, aceştia afirmând că vedeta nu le-a mai răspuns la telefon de mai bine de 24 de ore şi că nu mai au nicio veste despre ea. Din

Oana Zăvoranu a fost dată dispărută de către prieteni, aceştia afirmând că vedeta nu le-a mai răspuns la telefon de mai bine de 24 de ore şi că nu mai au nicio veste despre ea.

oana zavoranu

Din câte se pare, vedeta a ajuns de urgenţă la spital, principalul motiv pentru care Oana nu se simte bine fiind faptul că mama ei este internată în stare gravă la Fundeni.

„Oana a leşinat de câteva ori în ultimele trei săptămâni. În urmă cu o săptămână, eu şi Raluca Macovei am dus-o cu forţa la o clinică.

A fost inconştientă şi urmează să facă mai multe operaţii importante. Doamna Mărioara este mai bijne, dar de când a fost internată acolo, Oana a avut un şoc, mai ales că tatăl ei a murit la Institutul Fundeni. Oana este din ce în ce mai rău. Nu vrea să vorbească cu nimeni. Se ocupă nişte doctori de ea“, a spus, la „Un show păcătos“, Alex, iubitul Oanei Zăvoranu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod