Mădălina Ghenea, ce fiţe face când vine în România

Celebră pentru frumuseţea dar şi pentru relaţiile pe care le-a avut cu nume cunoscute de la Hollywood, fotomodelul de 25 de ani a început să se comporte ca o vedetă. Astfel că, atunci când i

Celebră pentru frumuseţea dar şi pentru relaţiile pe care le-a avut cu nume cunoscute de la Hollywood, fotomodelul de 25 de ani a început să se comporte ca o vedetă. Astfel că, atunci când i se propune să vină în România pentru a participa la diverse evenimente, iubită actorului nominalizat la Oscar, Michael Fassbender, pune o serie de condiţii.

Nu numai că este selectivă şi cere onorarii demne de o vedetă, dar Mădălina Ghenea emite şi numeroase pretenţii. Printre acestea se numără şi dorinţa de a fi pozată doar de fotografii ei, care o însoţesc peste tot, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, se pare că fosta iubită a lui Gerard Butler şi Leonardo DiCaprio refuză să lucreze cu regizori români, deşi susţine că nu a uitat locul de unde a plecat. "Mai mulţi artişti au dorit ca Ghenea să joace în videoclipurile lor şi i-au făcut propuneri tentante. Agentul ei le-a trimis vorbă că Mădălina nu are timp pentru astfel de proiecte, întrucât ea ţinteşte acum doar rolurile de la Hollywood", a povestit un impresar pentru Libertatea.ro.

Recent, actriţa care a jucat în "Dom Hemingway" a fost văzută în Bucureşti. Ghenea a înnoptat la fratele ei, care locuieşte în Capitală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod