Loredana, cea mai bogată vedetă din showbiz

Se anunţă un an extrem de bănos pentru cântăreaţa în vârstă de 43 de ani. Vedeta a încheiat deja un contract avantajos cu o celebră firmă de cosmetice care i-a adus un câştig de 30.000

Se anunţă un an extrem de bănos pentru cântăreaţa în vârstă de 43 de ani. Vedeta a încheiat deja un contract avantajos cu o celebră firmă de cosmetice care i-a adus un câştig de 30.000 de euro şi se anunţă o colaborare cu Antena 1 pentru "Romanian Idol" de 50.000 de euro pe sezon.


După ce anul trecut a încasat suma de 10.000 euro pentru a promova un parfum, acum diva şi-a prelungit contractul şi pentru 30.000 euro face reclamă unor creme antirid, scrie Libertatea.ro. Nu este însă singura sursă de câştig a vedetei.

Loredana Groza este dorită de şefii trustului Intact care sunt dispuşi să dea bani mulţi pentru a face parte din echipa "Romanian Idol". "Odată cu venirea Monei Segall la Antena 1 este foarte posibil şi un transfer al Loredanei Groza. Producătoarea o doreşte cu disperare în emisiunile pe care le are pe mână şi ar face orice să o aducă în echipa ei. O primă rundă de discuţii a avut loc deja, însă, nu s-a semnat nimic, în ciuda faptului că salariul ar fi unul colosal, în jur de 50.000 de euro pe sezon", au spus persoane implicate în proiect pentru WOWbiz.ro.

În cazul în care Loredana va accepta oferta, va fi colegă cu Ştefan Bănica jr., care a semnat deja cu Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod