Laura Cosoi, dezvăluiri despre despărțirea de Smiley. Cum și-a revenit?

În vara anului 2012, după aproximativ 5 ani de iubire, Laura Cosoi și Smiley își spuneau adio, fără a implica presa în despărțirea lor, așa cum fac alte vedete. Acum, la trei ani de

În vara anului 2012, după aproximativ 5 ani de iubire, Laura Cosoi și Smiley își spuneau adio, fără a implica presa în despărțirea lor, așa cum fac alte vedete.

laura-cosoi-smiley

Acum, la trei ani de la despărțire, actrița le-a acordat celor de la Tango un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul, dar și despre momentul în care totul s-a terminat între ei.

„Dacă aș fi început relația cu el acum, erau cu totul alte povești. Când am început noi relația, eu eram actriță, iar el era un cântăreț din trupa Simplu.

Acum șapte ani, nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relație. Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit și merită asta. În momentul în care ne-am despărțit, am simțit că m-am deblocat, ăsta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi. Am simțit că au început să funcționeze lucrurile pentru mine așa cum îmi doream. Eu, când mă uit în anumite poze din perioada aceea, nici nu mă recunosc.
Nu am simțit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simțit că m-am deblocat după ce ne-am despărțit“
, a spus Laura Cosoi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod