Drama Zinei Dumitrescu din ce în ce mai adâncă

Despre cazul Zinei Dumitrescu s-a discutat şi para discutat, dar se pare că nu s-a ajuns la nicio concluzie în favoarea bietei femei. Arătat cu degetul şi condamnat de toată lumea pentru

Despre cazul Zinei Dumitrescu s-a discutat şi para discutat, dar se pare că nu s-a ajuns la nicio concluzie în favoarea bietei femei. Arătat cu degetul şi condamnat de toată lumea pentru comportamentul pe care îl are vizavi de mama lui, Cătălin - fiul celebrei creatoarea de modă, pare-se că a găsit soluţia salvatoare... doar pentru liniştea lui.

Trist, dar adevărat, zilele trecute Zina Dumitrescu a fost mutată din azilul de lux în care trăia, în altul despre care nu se ştie absolut nimic.

Chiar dacă se discuta intens de o posibilă revenire imediat după sărbători în apartamentul pe care-l deţine, pentru Zina Dumitrescu acasă se pare că este tot mai departe.

Cât de greu trebuie să fie pentru un bărbat cu averea lui Cătălin să angajeze pe cineva care să aibă grijă de femeia care-i este mamă şi despre care poate să spună cu mândrie acest lucru? De ce aceşti colegi, buni colegi ai Zinei Dumitrescu, designerii pe care ea i-a crescut, de ce nu fac nimic?
Indiferent de ce ar spune şi unii şi alţii, cert este că toată lumea a uitat-o pe Mama Modei Româneşti!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod