Daniela Crudu şi Mihai Costea, la un pas să se despartă?

Toată lumea vorbea despre nunta lor, însă apropiaţii afirmă că mai degrabă va avea loc o despărţire. După aproximativ patru ani de iubire, relaţia dintre Daniela Crudu şi Mihai Costea este

Toată lumea vorbea despre nunta lor, însă apropiaţii afirmă că mai degrabă va avea loc o despărţire. După aproximativ patru ani de iubire, relaţia dintre Daniela Crudu şi Mihai Costea este pe butuci, cele două vedete fiind foarte aproape de o ruptură.

După ce s-au certat, în nenumărate rânduri, din cauza faptului că Daniela Crudu defilează mult prea dezbrăcată pe podium şi din cauza faptului că apărea la emisiuni precum „Un show păcătos“, vedeta TV s-a făcut fată ce casă, fiind tot timpul aproape de iubitul ei.

Din păcate pentru Daniela, certurile lungi şi dese l-au făcut pe Mihai Costea să se îndepărteze de ea şi să caute iubire în altă parte, după cum spun apropiaţii fotbalistului.

Aflat în Polonia, după cum notează tabloidul Cancan, Costea junior nu se mai gândeşte la Daniela Crudu, ci la o tânără din Vâlcea, care pare a fi noua lui iubită.

„Daniela şi Mihai sunt la un pas de despărţire.

Este foarte greu să mai salvezi relaţia atunci când lucrurile nu mai merg. Daniela îl iubeşte şi a făcut extrem de multe sacrificii pentru el. Toţi apropiaţii spun că el ar avea o altă relaţie cu o fată de care pare foarte îndrăgostit. Ea este din Vâlcea, oraşul natal al fotbalistului, şi se laudă peste tot că este iubita lui Costea cel mic. Cruduţa nu ştie, dar cred că bănuieşte ea ceva. Daniela speră că lucrurile se vor rezolva atunci cand el va reveni în ţară“, a spus un apropiat de-al celor doi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod