Consecinţele gafei lui Dan Capatos. Emisie întreruptă la Antenă şi 200.000 de lei la OTV

CNA a decis, joi, să suspende emisia postului Antena 1 pentru o durată de 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, din cauza emisiunii "Un show păcătos", unde a fost difuzată o înregistrare în

CNA a decis, joi, să suspende emisia postului Antena 1 pentru o durată de 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, din cauza emisiunii "Un show păcătos", unde a fost difuzată o înregistrare în care Emil Boc apare nud, Consiliul considerând că imaginile i-au încălcat viaţa privată a fostului premier.

Surprinzător sau nu, televiziunea din Băneasa nu a fost singura care a avut de suferit din cauza nesăbuinţei de a difuza o serie de imagini totalmente nepotrivite. OTV trebuie să plătească o amendă de 200.000 de lei, aenda maximă posibilă, pentru preluarea imaginilor transmise de postul concurent.
Nu ştiu de ce, dar am o senzaţie de neîmplinire.

Parcă totuşi s-a dat cam puţin!!!!

Tu ce crezi?

Andreea Marin Bănică, de exemplu, este de părere că amenda primită de postul Antena 1, care a difuzat un filmuleţ cu Emil Boc în fundul gol, face dreptate tuturor românilor, nu doar persoanelor publice.

"CEDO consideră că orice persoană trebuie să se bucure de respect pentru viața privată, indiferent că este vorba despre un om normal sau persoană publică. Avem legi care respectă limite de bun simţ, numai că nu au fost aplicate.

Este prima dată când CNA aplică cea mai mare sancţiune pe care o are la dispoziţie".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod