Ce a spus mama lui Mihai Bendeac când şi-a văzut fiul gol pe internet

În loc de flori sau cadouri scumpe, actorul în vârstă de 31 de ani a surprins-o pe cea care i-a dat viaţă cu un filmuleţ inedit, făcut special pentru ziua ei de naştere. Bendeac i-a urat

În loc de flori sau cadouri scumpe, actorul în vârstă de 31 de ani a surprins-o pe cea care i-a dat viaţă cu un filmuleţ inedit, făcut special pentru ziua ei de naştere. Bendeac i-a urat mamei sale "La mulţi ani!" pe Facebook, complet dezbrăcat. "Aşa m-ai născut, aşa îţi urez la mulţi ani", îşi explică vedeta gestul.

În loc să fie şocată sau ruşinată de gestul fiului său, Emilia Bendeac a mărturisit pentru WOWbiz.ro că urarea a făcut-o să râdă. "M-am uitat la filmuleţ, da. Mi-am luat pastilele de inimă şi am murit de râs. Cu câteva minute înainte, îmi spusese că îmi pregăteşte o urare, dar m-am gândit că e ceva mai de inima albastră, cum mi-a făcut în trecut când mi-a urat "La Mulţi Ani" cu Florin Piersic. Apoi, m-a sunat să mă întrebe dacă am intrat pe Facebook şi să mă avertizeze că postarea cadou are deja 7.000 de like-uri. Am deschis, am văzut şi am râs mai rău ca niciodată. Am dat şi like. Păi, dacă mi-a plăcut?! El este un nonconformist, un original, nu aveam de ce să mă supăr. Trebuie însă să recunosc că nu e genul de urare pe care o primeşti toată ziua, nu?! Tot Mihai mi-a dat azi noapte şi primul mesaj telefonic. Mi-a zis: "Te iubesc atât de mult de parcă eşti mama mea!" Ce să zic?! Sunt fericită şi îmi iubesc amândoi copiii ca pe ochii din cap. Acum suntem împreună şi petrecem puţin. Scuzaţi gălăgia", a declarat mama umoristului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod