Cătălin Botezatu, atotştiutorul şi veşnicul îndrăgostit

Botezatu este ceva.... un mare exemplu de om şi caracter. Are capacitatea să prindă din zbor orice oportunitate de atenţie şi se foloseşte de ea până la capăt. Acelaşi lucru l-a făcut şi

Botezatu este ceva.... un mare exemplu de om şi caracter. Are capacitatea să prindă din zbor orice oportunitate de atenţie şi se foloseşte de ea până la capăt. Acelaşi lucru l-a făcut şi zilele trecute când, conştient de amploarea pe care o va luat subiectul cu Leo DiCaprio şi iubita lui româncă, Mădălina Ghenea, s-a gândit că nu ar fi rău să spună şi el câteva cuvinte.

"Mădălina e năucitor de frumoasă şi are alură de femme fatale, idealul meu de femeie. Buzele ei senzuale i-au adus comparaţia cu Angelina Jolie, însă cred că e mai frumoasă decât marea actriţă.

Are potenţial mare de a trece de la stadiul de manechin la cel de vedetă TV în Italia. Sunt mândru că MRA Models şi România, în general, exportă asemenea valori peste hotare", a declarat designerul, potrivit ring.

Exact ce spuneam... Cum este o ocazia, profităm de ea. Problema este că uneori putem sări calul şi ce reuşim să facem nu este deloc amuzant, ci din contră. Îmi spunea cineva, la un moment dat, că e bine să fii atent cu cei din jur, că poate, poate... Oare linguşeala, chiar nu are limite?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod