Căsătoria Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, pusă în pericol de Adrian Cristea

Mai e puţin până la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, şi un nou scandal le tulbură liniştea pe care cu greu şi-o găsiseră. Se pare că Adrian Cristea este mai decis ca oricând să o

Mai e puţin până la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, şi un nou scandal le tulbură liniştea pe care cu greu şi-o găsiseră. Se pare că Adrian Cristea este mai decis ca oricând să o împiedice pe fosta iubită să se căsătorească. Roşcata este acuzată că s-a întâlnit de mai multe ori cu fotbalistul şi că încă ar mai avea sentimente pentru el.

După scandalul cu Coco Păun, un nou subiect controversat este pe cale să îi perturbe liniştea Biancăi Drăguşanu. Pentru că anul trecut roşcata şi Adrian Cristea au botezat împreună un băieţel, acum era momentul tăierii moţului celui mic. Cu acest prilej, cei doi şi-ar fi vizitat finii pentru a pune la punct detaliile acestui eveniment. De aici până la un mare scandal nu a mai fost decât un pas. Toată presa a explodat şi multe guri rele au început să spună că ei încă se mai iubesc şi că se văd pe ascuns.

Însăşi finii cu pricina au ieşit cu declaraţii conform cărora Bianca şi Cristea s-au sărutat şi au flirtat acasă la ei, şi sunt convinşi că încă se mai iubesc şi se vor împăca.

"Adi şi Bianca au venit la noi pentru că trebuia să stabilim împreună tăierea moţului copilului.

Bianca putea să vină cu oricine, nu era o problemă, chiar şi cu Victor, căci el a mai fost la noi. În ziua aceea el şi-a postat pe Facebook poze de la sală. Eu am cerut în mod expres să vină Bianca cu Adi, aşa cum au venit şi la botez, mi se pare normal.

Pot să vă spun că între ei nu există resentimente. Se comportă ca doi oameni care s-au iubit şi încă se mai iubesc. Ce contează că Bianca urmează să se căsătorească cu Victor?! Ea şi Cristea încă se mai iubesc. Îţi dai seama din privirile lor. Nu ştiu dacă Victor se poate numi rival, vorbim de chestii total diferite. Ei au avut o perioadă de 4 ani în care s-au iubit intens, dar cu Victor rămâne de văzut, e o poveste de început", a spus fina celor doi, pentru Click.ro.

Şi Cezar, finul lor, a oferit detalii intime şi piperate despre cei doi.

"E adevărat, duminică au stat şi singuri la mine în cameră.

Ei mai stăteau aşa, pentru că de fiecare dată aveau prostul obicei să îşi arunce cuvinte grele, iar noi preferăm să îi lăsăm singuri. Acum, ca să dăm totul pe faţă, duminică s-au îmbrăţişat, s-au mângâiat şi s-au sărutat la mine în casă", a declarat Cezar pentru Kanal D.

Nu ştim care este adevărul din spatele acestui circ, cert este că Bianca încearcă din răsputeri să nu îl piardă pe Victor şi pare că îl iubeşte cu adevărat. Roşcata a ţinut să precizeze că din dragoste pentru viitorul ei soţ a decis să rupă orice legătură cu aceste rude prin alianţă.

"Este ultima oară când voi discuta despre viața mea personală și voi mai lămuri astfel de lucruri la televizor. Duminică am ales să merg o oră la părinții finului meu, pentru a stabili detalii legate de eveniment.

Din respect pentru Victor, pe care îl iubesc, nu voi mai putea fi prezentă la acest eveniment. Acum am înțeles ce se întâmplă. Dacă s-a ajuns ca părinții copilului să spună acest lucru despre mine. Eu și Victor ne vom căsători, nu pentru că vor unii sau alții, ci pentru că avem lucruri împreună. Vrem să construim o familie, o casă, o afacere. În primul rând suntem prieteni, parteneri și iubiți", a spus Bianca la "Un show păcătos".

Vedeta încearcă să îl pună la punct pe Adrian Cristea şi îl sfătuieşte să o lase în pace.

"Îmi pare rău că m-ai pus în situaţia să spun adevărul. Nu te iubesc, dacă te iubeam eram cu tine. Mi-ai spus că lupţi pentru mine şi că vrea să facem un copil. M-a cerut în căsătorie prin mesaje. M-a cerut în căsătorie şi la Cezar acasă, în condiţiile în care eu ma căsătoresc în câteva luni.

E ultima dată când mai vorbesc despre asta. Adi, acceptă. M-ai pierdut. Lasă Facebook şi alte prostii. Învaţă să lupţi, nu mai mima", a încheiat Bianca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod