Călătoria Biancăi la Paris cu Cristea a fost planificată pentru divorţ

Scandalul provocat de minivacanţa la Paris scoate la iveală noi detalii incredibile despre căsnicia Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav. Mircea N. Stoian a făcut declaraţii şocante

Scandalul provocat de minivacanţa la Paris scoate la iveală noi detalii incredibile despre căsnicia Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav.

Mircea N. Stoian a făcut declaraţii şocante pentru WOWbiz legate de relaţia dintre Bianca şi Victor Slav. Potrivit acestuia, roşcata planificase până şi Revelionul să îl petreacă în compania fostului iubit şi mai apoi să divorţeze de actualul soţ. "Din informaţiile mele neverificate, Bianca trebuia să facă Revelionul cu Cristea cu nişte prieteni de-ai lui.

Nu ştiu ce s-a întâmplat de a mers la Sibiu cu Victor. Deci toată treaba era programată dinainte. Vor ieşi pe piaţă cu ea şi Adi la Paris, ei au fost fotografiaţi de nişte paparazzi care au mers cu ea în avion. Fotografiile vor ieşi în media în luna februarie sub motivaţia că 'uite, ne-au trimis cititorii nişte poze'. Sunt multe cu ei la hotel, în hol, la geam... Această călătorie nu a fost plătită de Bianca, ci de altcineva. Cine va publica tot face parte din această conspiraţie.
Site-ul respectiv este regizorul acestei escapade la Paris. Ei i-a fost pregătit motivul de divorţ
" a povestit Mircea N. Stoian.

Furtuna dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a început pe 2 ianuarie când Bianca a plecat de acasă şi, potrivit lui Victor, timp de 4 zile nu a răspuns la telefon. Se pare că Bianca a petrecut aceste zile la Paris, alaturi de fostul ei iubit Adi Cristea. “Cuplul” s-a întors în ţară luni, cu avioane diferite. La aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca a refuzat să comenteze, spunând că este doar o “coincidenţă”.

Aceeaşi reacţie a avut-o şi fotbalistul.

Marți, Victor Slav a fost invitat la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, iar prezentatorul de la meteo a afirmat că este hotărât să divorțeze. "Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi. Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează cu cine a plecat. Da, divorţez", a declarat Victor.

Povestea de dragoste dintre Bianca şi Victor Slav a început în decembrie 2012, iar câteva luni mai târziu cei doi deja plănuiau o viaţă împreună.

În septembrie anul trecut, au făcut pasul cel mare şi s-au căsătorit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod