Buzele soţiei lui Ilie Năstase au expirat. Operaţie de urgenţă!

Şi-a mărit buzele în urmă cu 10 ani, au apărut complicaţii, iar acum trebuie să se opereze pentru a-şi recăpăta forma naturală. Este vorba de soţia lui Ilie Năstase care, în 2003 a

Şi-a mărit buzele în urmă cu 10 ani, au apărut complicaţii, iar acum trebuie să se opereze pentru a-şi recăpăta forma naturală. Este vorba de soţia lui Ilie Năstase care, în 2003 a suferit o intervenţie chirurgicală din dorinţa de a avea buzele ca ale celebrei Angelina Jolie. Rezultatul însă a fost dezastruos.

În urmă cu aproximativ zece ani, Brigitte Sfăt şi-a injectat o soluţie permanentă de mărire a buzelor, care între timp a fost retrasă de pe piaţă din cauza efectelor secundare. Substanţa a început să se deplaseze şi i-a deformat buzele, moment în care Brigitte a cerut ajutorul unui estetician. Sfatul specialistului: este nevoie urgent de intervenţie chirurgicală.

"În 2003, mi-am injectat o fiolă din această substanţă, iar acum regret. Am nişte buze de raţă. După doi ani de la lansarea pe piaţă, nu s-a mai produs pentru că s-a dovedit că nu e bună. Mă dusesem la cabinet cu poza Angelinei Jolie pe care i-am arătat-o medicului. Substanţa a avut reacţii adverse, a migrat deasupra buzelor şi nu poate fi scoasă decât chirurgical. Se taie buza în două şi se scoate prin partea de jos", a declarat Brigitte Sfăt pentru click.ro.

Bruneta intenţionează să facă această operaţie anul viitor într-o clinică din Germania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod