Bianca, imaginea unui salon de masaj?

Bianca Drăguşanu a ajuns celebră şi în străinătate. Şi nu oricum, ci ca o adevărată divă sexy... este imaginea unui salon de masaj. Nu mică le-a fost mirarea turiştilor români care au
Bianca Drăguşanu a ajuns celebră şi în străinătate. Şi nu oricum, ci ca o adevărată divă sexy... este imaginea unui salon de masaj.
Nu mică le-a fost mirarea turiştilor români care au ajuns în Letonia şi au văzut-o pe Bianca, în toată splendoarea ei, pe nişte pliante de promovare a unui salon de masaj. Este o femeie sexy, care adoră să pozeze şi care ştie să-şi vândă imaginea, şi-au zis românii noştrii. Însă, lucrurile nu stau chiar aşa. Se pare că imaginea roşcatei este folosită fraudulos, deoarece ea nu ştia nimic despre această campanie de promovare. "Îi dau în judecată şi le închid prăvălia!", a declarat, contrariată, iubita lui Cristea.
Aşa că, Bianca s-a hotărât să-i cheme în instanţă pe propietarii salonului de masaj care au folosit imaginea vedetei noastre fără să-i ceară acordul.
"Este simplu! Nu au niciun drept să se folosească de imaginea mea. Nu mi-au cerut acordul şi nu există nicio înţelegere, de niciun fel, între mine şi proprietarii respectivei afaceri, motiv pentru care îi dau în judecată şi le închid prăvălia. Mai mult, am să le cer despăgubiri de 50.000 de euro", a declarat Bianca, pentru ziarul Cancan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod