Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au recunoscut oficial că se iubesc

După ce Bianca Drăguşanu s-a despărţit de Adrian Cristea, iar Victor Slav de Anda Adam, cei doi şi-au găsit alinarea unul în braţele celuilalt. Chiar dacă la început nu au recunoscut că

După ce Bianca Drăguşanu s-a despărţit de Adrian Cristea, iar Victor Slav de Anda Adam, cei doi şi-au găsit alinarea unul în braţele celuilalt. Chiar dacă la început nu au recunoscut că formează un cuplu, roşcata şi prezentatorul meteo au decis să facă publică relaţia lor de iubire.

Totul a pornit de la escapada amoroasă pe care cei doi au avut-o la Roma. Iniţial, s-a speculat că au mers acolo pentru un proiect profesional comun, dar fotografiile în care au apărut arătau mai mult decât atât.

Bianca şi Victor au fost surprinşi când se îmbrăţişau, sărutau sau se purtau foarte drăgăstos unul cu celălalt.

Din cauza imaginilor, roşcata şi partenerul ei nu au mai putut să ţină nimic secret. Aflaţi la un restaurant libanez, reporterii emisiunii CanCan TV i-a abordat, iar cei doi au acceptat să vorbească pentru prima dată despre relaţia lor.

"Ce vrei să-ţi spun acum? Până acum nu ştiau nici măcar prietenii noştri nimic, nici familia, cum era să fac public în faţa naţiunii? A zis Cătălin Botezatu că ar putea să ne fie naş? Nu comentez nimic.

Eu am cochetat cu modelling-ul, dar n-am prezentat pentru Botezatu. Nu că nu mi-aş fi dorit acest lucru, dar ne ştim de multă vreme", a declarat Victor Slav, potrivit Cancan.

După ce Botezatu a ţinut să specifice că cei doi sunt frumoşi împreună şi că Bianca se potriveşte mult mai bine cu el, decât cu Cristea, sexi roşcata a lămurit şi ea cum stă treaba cu Victor .

"Ce este aşa de greu de înţeles? Mi-am găsit fericirea şi liniştea. Acum sunt cea mai fericită", a spus Bianca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod