Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea se pregătesc de nuntă? Fotbalistul caută rochia de mireasă!

Zilele trecute, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-ar întâlni în continuare, dar pe ascuns, iar acum s-a aflat că fosta asistentă a lui

Zilele trecute, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-ar întâlni în continuare, dar pe ascuns, iar acum s-a aflat că fosta asistentă a lui Capatos face acelaşi lucru şi cu Adrian Cristea.

Potrivit presei tabloide, Bianca Drăguşanu face tot posibilul să păstreze o relaţie bună între ea şi Victor Slav, dar îl vrea aproape şi pe Adrian Cristea, aceştia doi fiind bărbaţii pe care vedeta i-a iubit cel mai mult.

Ziarul Click notează că relaţia dintre Bianca şi Cristea este mai apropiată decât cea pe care diva o are acum cu Slav, apropiaţii vedetei afirmând că cei doi apelează la prieteni pentru a se camufla sau a-i pune pe paparazzi, în cazul în care sunt pe urmele lor, pe piste greşite.

Interesant este faptul că, deşi lucrurile dintre Cristea şi Bianca nu sunt la fel de înflăcărate ca înainte, „Prinţul” a fost surprins într-o ipostază deloc obişnuită lui.

El a fost văzut la un atelier de haine de damă. Şi nu orice fel de haine, ci rochii de mireasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod