Bianca Drăguşanu, obsedată de fundul ei. Vrea să-şi întărească fesele!

Modificările Biancăi Drăguşanu suferite de-a lungul timpului au transformat-o pe roşcată într-o divă sexi ce întoarce toate privirile curioşilor. Permanent obsedată de aspectul său fizic,

Modificările Biancăi Drăguşanu suferite de-a lungul timpului au transformat-o pe roşcată într-o divă sexi ce întoarce toate privirile curioşilor. Permanent obsedată de aspectul său fizic, vedeta are tendinţa de a exagera cu intervenţiile pe care şi le face.

Mai nou, Bianca Drăguşanu are o problemă cu posteriorul ei pe care îl vrea mai mare şi mai ferm. Chiar dacă se declară mulţumită de felul în care arată, roşcata nu se opreşte din a ne surprinde. Dacă acum zece ani, aspectul său era unul care lăsa de dorit, acum, Bianca are un corp invidiat de multe fete. Cu toate acestea, ea îşi mai doreşte un singur lucru: să aibă posteriorul ca atunci când cântărea cu zece kilograme mai mult.

Pentru că a slăbit drastic în ultimul timp, atât sânii, cât şi fundul vedetei şi-au pierdut din proporţii. De sâni s-a ocupat punându-şi silicoane noi, iar de fund de abia acum începe transformarea. Spre surprinderea noastră, Bianca nu va mai recurge la intervenţii chirurgicale sau la acid hialuronic, ci la sport. Participarea la "Dansez pentru tine" nici nu putea fi un prilej mai bun ca să obţină posteriorul mult dorit. Pentru că zilnic se antrenează câte 8 ore, Bianca profită din plin pentru a-şi lucra fesele.

Nu ştim, însă, ce ar face roşcata dacă nu ar obţine formele dorite prin sport, mai ales că, până acum nu a recunoscut toate intervenţiile pe care le-a suferit. Specialiştii au urmărit transformarea Biancăi şi spun că aceasta are multe intervenţii la activ: botox în frunte, umplere riduri, lucrare stomatologică, implanturi mamare, scoaterea aluniţelor, lipoaspiraţie, şi nu în ultimul rând, acidul hialuronic din buze cu care ne şochează în ultimul timp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod