Bianca Drăguşanu ne dă palpitaţii! Bote, dezamăgit!

Fosta blondă a lui Bote şi actuală iubită a lui Cristea ne ţine din şoc în şoc. După nenumărate leşinuri în direct şi în afara directului, Bianca a decis să plece spre ţările calde o

Fosta blondă a lui Bote şi actuală iubită a lui Cristea ne ţine din şoc în şoc. După nenumărate leşinuri în direct şi în afara directului, Bianca a decis să plece spre ţările calde o perioadă nedefinită de timp. Asistenta a anunţat luni că doreşte să ia o pauză ca să-şi rezolve problemele de sănătate pe care le are.

Oare acesta este adevărul sau prinţul Cristea s-a văzut cu fata în braţe şi a început să aibă dorinţe şi să pună oprelişti? Să ne aşteptăm oare la o nuntă? Aceste direcţii sunt de urmărit în cazul modelului care până mai ieri spunea că tot ce-şi doreşte în viaţă este să fie vedetă la TV.

Pe de altă parte, cel care a făcut-o mare, mentorul, este uşor dezamăgit. "Asta este! Eu am încercat să fac ceva bun, dar e majoră, are o altă viaţă, iar eu îi doresc să fie liniştită şi fericită.

Daca ai lângă tine pe cineva care să ţină cu adevărat la tine, jobul vine de la sine", a declarat Botezatu pentru Naţional.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod