Bianca Drăguşanu, Angelina Jolie a României

Cel puţin asta îşi doreşte asistenta, iar noul ei look demonstrează acest lucru din plin. Şi-a tras breton şi s-a vopsit mai închis, pozează în fel şi chip şi se chinuie să slăbească

Cel puţin asta îşi doreşte asistenta, iar noul ei look demonstrează acest lucru din plin. Şi-a tras breton şi s-a vopsit mai închis, pozează în fel şi chip şi se chinuie să slăbească din ce în ce mai mult, fără să-şi dea seama că este anorexică.

Duduiţa a fost surprinsă cu noul look într-o vizită pe care a făcut-o la Cluj, în oraşul în care activează fostul ei iubit, pentru că, nu-i aşa, Biencuţa a spus că de data asta s-a despărţit definitiv de fostul prinţ din Ştefan cel Mare.

Să ne aşteptăm totuşi că acest definitiv să însemne pentru Bianca doar câteva zile? Să însemne că... dragostea adevărată a învins şi de această dată? Să însemne că Bianca a uitat de Botezatu?

Multe întrebări?

Până una alta să revenim la subiectul principal. Bianca Draguşanu se vrea Angelina Jolie. Nu ştim însă dacă Angelina Jolie vrea să aibă o sosie în persoana Biancăi. Vom trăi şi vom vedea ce urmează, important este să fim cu ochii pe micuţă că poate mâine, poimâine, va defila şi ea la Cannes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod