Badea şi Huidu, război total! Cine aruncă prosopul?

Cred că nu am văzut până acum ca un conflict între două vedete  să ţină mai mult decât cel care se dă, de 10 ani încoace, între Şerban Huidu şi Mircea Badea. De-a lungul timpului cei

Cred că nu am văzut până acum ca un conflict între două vedete  să ţină mai mult decât cel care se dă, de 10 ani încoace, între Şerban Huidu şi Mircea Badea. De-a lungul timpului cei doi s-au contrat, jignit, insultat cum au ştiut mai bine şi când au avut ocazia. Iar zilele acestea se pare că o fac mai mult ca niciodată.

Dacă Badea zice că: "După cum bine ştiţi, Huidu a intrat cu capu-n pom. Eu nu m-am referit niciodată la această treabă. Nu m-am referit că nu mă interesează.

Când am aflat am rămas un pic 'wow', dar nu m-a interesat. Un cartof puhav care stă cu curul pe scaun 10 luni pe an, bagi în tine ca un porc revărsat şi faci pe zmeul când te duci la schi. Nu mă refer doar la Huidu, este cazul multora", a început Badea emisiunea de aseară de la Antena 3.

Moderatorul a continuat: "Huidu are o obsesie maladivă cu Dan Voiculescu. El este obsedat de asta. Huidu nu a fost deştept niciodată, nici acum după ce a dat cu capul în pom, vă daţi seama că nu şi-a revenit, poate chiar mai rău.

Huidu a scris că lucrătorii de la Antene put. Eu mă spăl zilnic şi noi nu puţim. Bă, tu puţi a prost pentru că eşti prost!". În loc de concluzie, Badea loveşte din nou: "Nu e vina lui că e prost, aşa s-a născut. A mai dat şi cu capu' în pom. Am înţeles că eşti prost, se întâmplă, dar să rămâi nemernic, asta n-am înţeles-o".

Fără să stea prea mult pe gânduri, Huidu îi dă replica, la puţin timp după, pe blogul său, într-o discuţie pe care o are cu un cititor: "Soluţiile în viitor nu şi le vei lua de la Badea.

După cum ai văzut pe el l-a învins sistemul. Badea nu e o soluţie pentru rezolvarea problemelor tale. El doar "îi bate" "îi sparge" le dă una etc. În realitate e doar un trăncănitor de soi. Şi un laş de performanţă. Rezolvările nu ţi le poate da un ipocrit care se "adaptează" la realităţi! Ci o dezvoltare personală care să te facă să treci peste sincopele sistemului fără "puştanisme" de doi lei gen: "mama ce bătaie îţi dau dacă te prind".

Îmi vine greu să cred că acest conflict este o strategie de marketing şi, chiar dacă ar fi, jignirile sunt prea mari ca să poată fi date uitării.

Păcat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod