Antonia, atac dur la Vincenzo. Îşi acuză soţul că i-a răpit fetiţa!

Antonia este într-un continuu scandal cu Vincenzo Castellano, soţul ei, şi cu familia acestuia. Recent, aceasta a pornit un nou atac şi a anunţat că a deschis un proces în care îl acuză pe

Antonia este într-un continuu scandal cu Vincenzo Castellano, soţul ei, şi cu familia acestuia. Recent, aceasta a pornit un nou atac şi a anunţat că a deschis un proces în care îl acuză pe Vincenzo că a răpit-o pe Maya, fetiţa lor.

antonia

"Pare dur ce o să zic. Există un dosar de răpire a copilului şi se judecă în Italia", a afirmat Antonia, potrivit celor de la Click.

Ciro Castellano, socrul artistei, a reacţionat imediat şi a spus că nu ştie nimic despre acest proces. „De procesul acesta de răpire noi nu ştim nimic, la noi nu a ajuns nicio hârtie.

Antonia a fost acum o săptămână la noi, a stat în casa mea trei zile, e ridicol să ne acuze de aşa ceva”, a afirmat Ciro.

După reacţia lui Ciro Castellano, jurnaliştii de la Click au vorbit cu Ion Todan, avocatul Antoniei, care a afirmat că nu este vorba de niciun proces de răpire. „Este vorba de o exprimare improprie. Într-adevăr, Antonia putea să facă o asemenea plângere, însă nu vrut pentru că nu putea să-i facă asta tatălui copilului ei”, a spus acesta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod