Anna Lesko pleacă în turneu deşi abia a născut un băieţel

Spre deosebire de alte mămici, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani nu îşi va lua concediu de maternitate şi se va întoarce pe scenă la doar o lună de la naştere. Deşi a devenit pentru

Spre deosebire de alte mămici, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani nu îşi va lua concediu de maternitate şi se va întoarce pe scenă la doar o lună de la naştere. Deşi a devenit pentru prima dată mamă duminică, vedeta plănuieşte o serie de concerte pentru următoarea perioadă.

Artista a născut duminică dimineaţă un băieţel de 3,200 kilograme, la Maternitatea Polizu din Capitală. Cu toate acestea, vedeta are agenda încărcată, urmând să urce pe scenă pe 30 aprilie. Potrivit Click!, cântăreaţa are deja 11 concerte programate în aprilie şi mai.

"Avem trei piese dintre care vom alege una ca single. Imediat după ce îşi revine Anna, ne pregătim de lansarea lui. Iar pe 30 aprilie are primul concert. Ca să fie înapoi pe scenă atât de repede, se va apuca imediat de sală, ca să revină în formă. Iar în mai are deja zece spectacole programate", a declarat, pentru Click!, Florin Nedelcu, impresarul Annei Lesko.

Anna Lesko are o relaţie de aproximativ trei ani cu Adrian Neniţă, tatăl copilului, zis şi Dj Vinny. DJ Vinny provine dintr-o familie de muzicieni, cântă la pian de la patru ani şi are un CV bogat ca DJ. A mixat în cluburi importante din Madrid şi Barcelona.Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2010, iar la început au colaborat pe plan profesional.

Anna a ales să țină secret până în luna a şaptea faptul că era gravidă, iar hainele largi de scenă au ajutat-o să-şi ascundă burtica. Despre sarcina sa s-a aflat foarte târziu, abia când ea a dorit să anunțe acest lucru. Nici în timpul sarcinii, vedeta nu a pus cariera pe locul doi. Anna nu a renunţat la concerte, dar a evitat cluburile, din cauza fumului de ţigară şi a zgomotului şi a cântat doar la petreceri private. "Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte", declara cântăreaţa când a anunțat că este gravidă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod