Andreea Mantea are un nou iubit, deşi mai are puţin şi naşte: „M-am îndrăgostit“

Anul trecut, în luna noiembrie, Andreea Mantea anunţa că a rămas însărcinată cu luptătorul Cristi Mitrea, cel care a câştigat show-ul „Burlăciţa“. Deşi erau despărţiţi la acea

Anul trecut, în luna noiembrie, Andreea Mantea anunţa că a rămas însărcinată cu luptătorul Cristi Mitrea, cel care a câştigat show-ul „Burlăciţa“. Deşi erau despărţiţi la acea vreme, vedeta a afirmat că păstrează sarcina.

andreea mantea are un nou iubit

Imediat după ce lumea a aflat de sarcina ei, Andreea Mantea a încercat să se împace cu Cristi Mitrea, însă acesta a spus iniţial că vedeta nu este însărcinată şi face circ doar pentru a ajunge din nou în braţele lui. „Noi doi nu suntem împreună şi nici nu ne-am mutat împreună.

Sunt sentimente de ambele părţi, însă nu este de ajuns iubirea. Noi ne-am dat seama că nu ne înţelegem. Lăsăm timpul să decidă. Cu siguranţă, nu o să fiu o mamă singură. Eu o să păstrez sarcina orice ar fi, nici nu încape discuţia“, spunea, în luna noiembrie a anului trecut, Andreea Mantea.

În luna februarie a acestui an, Andreea Mantea ar fi pus capăt definitiv relaţiei pe care o avea cu luptătorul şi s-a confesat unor prieteni că este bătută des de Cristi Mitrea.

„Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar şi însărcinată.

De multe ori mă ţinea cu forţa la el în casă şi nu mă lăsa să plec, de frică să nu mă duc la poliţie. Îmi lua şi telefonul. Urlam după ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la două străzi“, le-ar fi povestit Andreea prietenelor ei, potrivit celor de la WOWbiz.

Acum, la începutul lunii aprilie, Andreea Mantea a precizat, în emisiunea „Un show păcătos“, de la Antena 1, că este implicată într-o nouă relaţie, deşi mai are doar câteva luni şi naşte. „M-am îndrăgostit! Cu siguranţă va avea cine să-l poarte în spate.

Nu e cine crezi tu, deşi e posibil să-l cunoşti. Viaţa merge mai departe“, i-a spus Andreea reporteriţei de la Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod