Andreea Bălan o ţine întruna cu anticoncepţionalele!

Sânii fostei componente a trupei Andre au fost îndelung discutaţi şi măsuraţi, doar, doar s-o ajunge la o concluzie vizavi de transformările, în special din punctul de vedere al mărimii. În

Sânii fostei componente a trupei Andre au fost îndelung discutaţi şi măsuraţi, doar, doar s-o ajunge la o concluzie vizavi de transformările, în special din punctul de vedere al mărimii. În timp ce toată lumea, înclusiv specialiştii, susţin că în cazul Andreei Bălan avem de-a face cu un implant cu silicon, vedeta se încăpăţânează să dezmintă acest lucru:

"Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept.", a declarat Andreea Bălan pentru Click.

Ups!!!! Şi-o fi pus silicoane fără acordul... părinţilor!!!!

Dragă, Andreea! Nu este nimic rău să-ţi faci anumite... ajustări dacă dau bine la imagine, mai ales ca artist. Este rău, însă, să încerci să duci cu zăhărelul un public care, la fel ca şi tine, a depăşit faza Andre. Sfatul nostru este să-ţi revizuieşte atitudinea faţă de publicul tău... matur, astăzi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod