Andra, gravidă sau s-a îngrăşat?

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani şi-a surprins fanii de pe reţelele de socializare când a postat fotografii care îi scoteau în evidenţă... burtica. Având în vedere că a declarat că

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani şi-a surprins fanii de pe reţelele de socializare când a postat fotografii care îi scoteau în evidenţă... burtica. Având în vedere că a declarat că îşi doreşte încă un copil, admiratorii vedetei au întrebat-o pe pagina de Facebook dacă este din nou însărcinată.

Andra a susţinut un concert în Garajul Europa Fm îmbrăcată într-o ţinută care nu o avantajează, în cazul în care nu este vorba de o sarcină: o pereche de pantaloni mulaţi şi o bluză de culoare neagră cu volane în jurul taliei.

Fanii artistei s-au grăbit să pună întrebări legate de o posibilă sarcină şi să o felicite, potrivit Libertatea.ro. "Eşti graviduţă?", "Însărcinată??? Sau mi se pare?!", "Andra, aştepţi barza?", "Eu cred că este! Şi are câteva luni bune...", "Şi eu când am văzut poza tot asta m-am întrebat :))", "Pare însărcinată", "Bănuiesc că ai fi însărcinată... Greşesc?", "Minunată şi însărcinată", sunt doar câteva dintre reacţiile admiratorilor de pe Facebook.


Cântăreaţa a declarat în urmă cu câteva luni că îşi doreşte încă un copil.

Andra şi Cătălin Măruţă sunt părinţii unui băieţel, David, în vârstă de trei ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod