Anda Adam şi vedete Playboy şi-au pus silicoane pe banii statului

Pe lângă medicii acuzaţi de corupţie, scandalul "silicoanelor ilegale" implică şi numele unora dintre cele mai frumoase femei din România. Munca doctorulului Stan Vitalie s-a bucurat de un

Pe lângă medicii acuzaţi de corupţie, scandalul "silicoanelor ilegale" implică şi numele unora dintre cele mai frumoase femei din România.

Munca doctorulului Stan Vitalie s-a bucurat de un mare succes în rândul vedetelor, modelelor şi chiar fetelor obişnuite. Medicul basarabean de la Spitalul de Arşi se numără printre puţinii profesionişti în domeniu din ţara noastră fără plângeri legate de calitatea "operelor" sale. Două dintre divele care s-au lăsat pe mâna doctorului sunt vedetele Playboy Florentina Raiciu şi Raluca Dumitru.

Sânii modificaţi de medicul Stan Vitalie le-au obţinut celor două numeroase contracte, pictoriale în reviste, prezentări de modă şi emisiuni TV, scrie WOWbiz.ro.


Rezultatele obţinute de cele două au convins-o şi pe fosta iubită a lui Victor Slav, Anda Adam, să apeleze la vestitul chirurg. În 2012, când fetele au apărut în clipul "Amo" al cântăreţei, Anda a fost cucerită de sânii celor două. Câteva săptămâni mai târziu, cântăreaţa era deja pe masa de operaţie, la Spitalul de Arşi.

Săptămâna trecută, o echipă de medici de la Spitalul de Arşi din Capitală, în frunte cu Stan Vitalie, au fost reţinuţi şi acuzaţi de coruptie.

Doctorii sunt suspectaţi că decontau operaţiile prin Casa Naţională de Asigurare, iar banii primiţi de la cliente ajungeau în buzunarele lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod