Adriana Bahmuţeanu îl trimite pe Prigoană la psihiatru

În ciuda problemelor care au nemulţumit-o de-a lungul timpului şi din cauza cărora a părăsit căminul conjugal în urmă cu o lună, Bahmuţeanca nu poate să-l uite pe soţul său. Separarea

În ciuda problemelor care au nemulţumit-o de-a lungul timpului şi din cauza cărora a părăsit căminul conjugal în urmă cu o lună, Bahmuţeanca nu poate să-l uite pe soţul său.

Separarea celor doi nu a fost lipsită de circ nici de această dată. Adriana îl acuză pe Prigoană de ieşiri violente şi spune că acesta a fost motivul principal pentru plecarea ei de acasă. Pentru că cei doi copii ai acestora, Maximus şi Eduard, au participat la scenele încordate, Bahmuţeanca a decis să-i scoată din acest mediu până se liniştesc apele pentru a nu avea de suferit de pe urma acestora.

Cu toate acestea, soţia politicianului nu poate să uite tot şi să o ia pe alt drum, ea încercând să-şi salveze căsnicia,iar soluţia găsită de aceasta este ca Prigoană să se ducă la terapie pentru a-şi revizui comportamentul.

"Consider că domnul Prigoană îşi poate revizui poziţia, poate intra într-o terapie, pentru că, sincer...

Eu îmi iubesc foarte mult soţul, în continuare, vă rog să mă credeţi. Deci, nu am plecat de acasă pentru că îl uram. Am plecat de acasă pentru ca să îl las să se liniştească, dacă mă înţelegeţi. Pentru că îl iubesc atât de mult şi e tatăl copiilor mei, eu cred că el, astăzi, are nevoie mai mult decât orice de terapie de psihiatru", declară Adriana Bahmuţeanu în înregistrările pentru "Acces direct", de la Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod