Adela Popescu şi buclucaşa operaţie la nas

Vedetele de la noi au început să-şi mascheze cu mult tupeu operaţiile estetice. A venit şi rândul Adelei Popescu care ocupă astăzi primele pagini ale ziarelor cu extraordinara ştire că şi-a

Vedetele de la noi au început să-şi mascheze cu mult tupeu operaţiile estetice. A venit şi rândul Adelei Popescu care ocupă astăzi primele pagini ale ziarelor cu extraordinara ştire că şi-a operat naşul. Roşcata încearcă să ne convingă că nu a fost vorba de o intervenţie chirurgicală de înfrumuseţare, ci de una creată de o problemă medicală serioasă: deviaţia de sept.

Oare de câte ori nu am auzit această versiune? "Dragă, eu sunt foarte mulţumită de aspectul meu, mama natură a fost bună cu mine, operaţia pe care am suferit-o nu a fost una estetică, ci o problemă medicală". Nu vreau să fiu subiectivă, însă nu mă pot abţine să nu comentez cariera şi activitatea acestei domnişoare actriţă.

Atunci când s-a lansat, câştigat castingul pentru "Numai iubirea", îmi era tare simpatică.

Avea prospeţimea omului venit din... rândul oamenilor şi, mai mult decât atât, şi-a jucat magistral rolul de iubită a lui Dan Bordeianu. Nu pot să cred că nu ştii povestea aceea siropoasă a actorilor Dan Bordeianu şi Adela Popescu care şi-au prelungit dragostea din serial şi în viaţa de zi cu zi? Atunci vorbeau frumos despre această idilă şi despre pasiunile comune care i-a unit şi despre... Despre ce? Despre strategia de marketing exemplar pusă la punct de staful telenovelei pentru şi mai multe puncte de rating? Evident că nu.
Asta s-a putut citi printre rânduri:)

Mă gândesc dacă nu cumva şi idila cu Radu Vâlcan nu este aceeaşi strategie, iar la operaţie nici măcar nu vreau să mă gândesc. Cred doar că este o intervenţie estetică, camuflată de o deviaţie de sept.

Tu ce crezi?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod