Iata cum reactioneaza o diva... Tu cum ai raspuns?

1 - c
Daca e trezita de sonerie foloseste varianta c, pentru ca o diva este optimista si crede ca si in cel mai neasteptat moment "cineva deosebit" poate intra pe usa. Se parfumeaza pentru a nu fi luata prin surprindere daca barbatul visurilor ei este de cealalta parte a usii. Este mereu pregatita de aventura vietii ei.

2 - c
Daca se simte deprimata, o diva nu se multumeste niciodata cu putin, asa ca alege varianta c. Poate baia spumata, cu sampania si muzica o vor consola.


3 - b
In cazul in care cumpara perechea de sandale dorita si de persoana alaturata, diva simte mila fata de fata mai putin fericita, asa ca o ajuta sa isi gaseasca ceva potrivit ei. Nu ofera sandalele in detrimentul propriu, dar este generoasa cu sfaturile si bunul ei gust.

4 - c
Daca atunci cand conduce pe autostrada o diva vede un caine lovit, in mod sigur il va duce la veterinar. Este plina de compasiune si isi urmeaza intotdeauna inima. Ea vrea sa salveze animale. Toate animalele: maimute, caprioare, tigri, vulpi...
dar nu prea se gandeste la oameni.

5 - c
Unei dive nu au cum sa i se rupa dresurile deoarece nu poarta. De ce? Pentru ca este pregatita sa faca sacrificii pentru frumusese, fie ca asta inseamna sa inghete de frig.

6 - a
O diva este foarte sigura pe sine si isi iubeste trupul. Merge la nudisti nu pentru ca este exhibitionista, ci pentru ca are porniri foarte naturale, si ce este mai placut decat sa faci baie goala?

7 - c
O diva stie intotdeauna cum sa reactioneze in situatii stresante.
Nu se simte vinovata pentru ca a accelerat si este pregatita sa-si asume responsabilitatea pentru faptele ei. Dar totusi, poate scapa daca face un compliment...

8 - b
Diva nu este o femeie foarte practica, dar isi respecta mereu dorintele. Pentru a nu se simti vinovata din cauza extravagantelor ei, ea alege sa doneze restul de bani.

9 - c
Un lucru general care se stie despre dive este ca au pofta de viata asa ca si de... mancare. Nu este foarte pretentioasa, insa mananca in exces daca ceva i se pare delicios.


10 - b
O diva este mereu bine intentionata, dar vrea sa se simta si sa arate superb. Dar totusi nu ii place sa gateasca ci sa se gateasca. Asa ca imbraca rochia favorita si pregateste cocktailuri, mizand pe faptul ca la vederea ei, iubitul va uita de mancare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod