Noile tendinţe: Manichiura identică cu cea a animalului de companie

Produsele destinate animalelor de companie sunt tot mai populare în ultimul timp, fie că este vorba de jucării sau chiar de ojă pentru unghiile lor!
Oamenii iubesc aceşti prieteni blânzi mai mult decât orice pe lume şi doresc să le ofere tot ce e mai bun şi mai frumos, dar şi să împartă totul cu ei. Cea mai recentă tendinţă de răsfăţ pentru animalele de companie este asortarea manichiurii stăpânelor cu cea a a lor. Vestea bună este că oja nu este toxică!

Totul a început de la adolescenta Cristi Hanzel, care a postat o fotografie cu ea şi cu pisica ei, ambele având unghiile făcute cu ojă violet cu sclipici. Iniţial, postarea nu a primit prea multă atenţie, dar după ce a fost distribuită şi de alte persoane, ea s-a bucurat de o explozie.
Acum, alţi utilizatori de Twitter împărtăşesc bazate pe acelaţi principiu, manichiură similară cu cea a animalelor lor de companie.

Cele mai multe poze sunt cu câini, ceea ce nu e deloc surprinzător ţinând cont de faptul că cei mai mulţi stăpâni îi consideră cei mai buni prieteni ai lor.

Hanzel a explicat că produsul pe care l-a folosit pentru pisica sa nu este toxic, însă o ojă obişnuită de unghii nu este recomandată.

Sursă foto: hellogiggles
21 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod