Hotel Capitol este locul perfect pentru evenimentele speciale din viata voastra

Pozitionat in inima orasului, Hotel Capitol, unul dintre hotelurile-emblema ale Bucurestiului ofera tuturor oaspetilor o vedere impresionanta asupra Palatului Cercului Militar National, dar si asupra strazii Calea Victoriei, una dintre cele mai importante strazi bucurestene ce dateaza inca din anii 1600.
Istoria cladirii a inceput sa se scrie in 1600, cand a devenit biroul Societatii de Asigurare Anker din Viena. Intre 1900 si 1905, cladirea a fost restaurata, devenind astfel cunoscuta sub numele de "Casa Luvru", datorita celebrului "Magasin du Luvru" care ocupa intreg parterul cladirii. 

In 1936 hotelul si-a schimbat denumirea in Hotel Haitz, care a deschis la parter celebra Caffe Royal, cunoscuta ca fiind locul de intalnire pentru scriitorii si artistii acelor vremuri. Din pacate in anul 1945 a fost inchis, dar in 1976, dupa reparatii capitale a fost redeschis publicului sub denumirea de Hotel Capitol. 

In prezent, Hotel Capitol isi primeste oaspetii cu drag intr-un decor modern, dar in acelasi timp incarcat cu multa istorie. 
Recent a fost renovata una dintre cele mai somptuoase si impresionante sali ale hotelului.
Sala incarcata de istorie pastreaza inca parfumul Bucurestilor vechi. Capacitatea salii este 150 de persoane, iar aici au loc frecvent conferinte, receptii si chiar petreceri private, sau corporate.

In urma cu putin timp, frontman-ul trupei Behemoth, Nergal, si-a lansat in Romania autobiografia intitulata "Sacrum Profanum - The Confession of the Heretic" in cadrul unui eveniment special gazduit de Hotel Capitol. 
Salonul Royal, caci asa se numeste sala, poate fi locul in care va puteti organiza cela mai importante evenimente din viata voastra.


Personalul Hotelului Capitol este bucuros sa va ajute cu decorarea salii, aranjamentele florale si nu in ultimul rand, cu muzica. 

Sala Hotelului Capitol este perfecta si pentru lansari de produs sau lansari de carte. Aerul boem si delicatetea decorului sunt elementele care pot transforma un eveniment aparent sobru, intr-o poveste plina de farmec. 

Salonul Royal este locul ideal pentru prezentari, conferinte, workshop-uri, dar si petreceri de sfarsit de an pentru companii. Pentru sedinte si conferinte, Salonul Royal este echipat cu tehnologie de ultima ora si internet wireless.

De asemenea, daca va doriti ca cele mai importante evenimente din viata voastra (nunti, botezuri, zile de nastere) sa devina o fila de istorie, sala Hotelului Capitol este alegerea potrivita.


Mai multe informatii despre Hotel Capitol pot fi gasite, accesand pagina de web: www.hotelcapitol.ro, sau in pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/hotelcapitolbucharest


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod