În "Paradise City" cu Guns N' Roses


Setlist complet: Chinese Democracy; Welcome To The Jungle; It's So Easy; Mr. Brownstone; Sorry; Better; Richard Fortus Guitar Solo, James Bond Theme; Live And Let Die (Paul McCartney cover); This I Love; Rocket Queen; Dizzy Reed Piano Solo, Ziggy Stardust; Street Of Dreams; You Could Be Mine; DJ Ashba Guitar Solo; Sweet Child O' Mine; Instrumental Jam - Another Brick In The Wall Part 2; Axl Rose Piano: Goodbye Yellow Brickroad/Someone Saved My Life; November Rain; Bumblefoot Guitar Solo; Knockin' On Heaven's Door  - Axl cu steagul Romaniei; I.R.S.; Nightrain.
BIS: Don't Cry; Madagascar; Whole Lotta Rosie (AC/DC cover); Instrumental Jam şi Paradise City.

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial.
În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

În prezent, trupa este compusă din: vocalistul Axl Rose, chitariştii Ron “Bumblefoot” Thal, DJ Ashba şi Richard Fortus, Tommy Stinson la bass, Dizzy Reed şi Chris Pitman la clape şi Frank Ferrer la tobe.

Credite foto: Petru Groza

 

Guns N' Roses live la Bucureşti - "Paradise City"

 

Guns N' Roses live la Bucureşti - "Live and Let Die"

 

Guns N' Roses live la Bucureşti - "November Rain"

22 Septembrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dee pe 27 Sep 2010, 14:49
    Axl is the best!!!

    Eu am fost la concert si am uitat efectiv ca am asteptat doua ore in momentul cand a aparut Axl, are o voce superba, mai tare decat la televizor, nu stiu ce tot vorbiti ca a fost playback sau nu mai avea voce, chiar este un artist adevarat! Axl rocks:X

    0
    0

  • amy pe 24 Sep 2010, 21:56
    heeeeello

    Ati fost cumva la concert de vorbiti? Sonorizare si organizare proasta, am stat aiurea in picioare 2 ore. Iar AxL nu mai are vocea aceea superba, pe scena si-a pierdut-o de multe ori. De ce nu recunosteti ca nu a merit deloc...

    0
    0

  • andreea pe 23 Sep 2010, 09:51
    GN'R

    cine ce ar zice,dar sunt UNICI!!!!!!!!!!!NUMAI DE BINE DE GN'R!!!!!!!!!

    0
    0

  • Codruta pe 23 Sep 2010, 01:39
    Guns N' Roses

    Felicitari pentru articol! Chiar daca nu am fost la concert acum am o imagine destul de clara.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod