Trubadurii gypsy jazz - TCHA-BADJO, concert la Acuarela și Plastilina

Asociaţia Culturală Imbold pregătește două seri speciale jazz manouche la Acuarela și Plastilina, cu trioul canadian TCHA-BADJO. Trubadurii gypsy jazz vor concerta, pentru a doua oară, la Acuarela vineri, la ora 20:00. Evenimentul de la Plastilina va avea loc sâmbătă, 6 septembrie, începând cu ora 20:00.

Anul acesta, Tcha Badjo va veni într-o formulă de cvintet: Charles Fréchette – chitară, Damien Levasseur – chitară, Jean Russell – contrabas, Coline Rigot – vioară, Michael Cotnoir - chitară și pregătește un moment surpriză cu un invitat pe care-l țin secret.

La fel ca anul trecut, Tcha Badjo vine la Acuarela cu Van-ul plimbăreț. Trupa își continuă turneul început în luna ianuarie la Costa Rica. Columbia, Peru, Argentina, Brazilia, Franța, Germania sunt doar câteva țări prin care trubadurii au cuvântat gypsy jazz poposind în fiecare țară cu Van-ul lor călător.



Tcha-Badjo este fondat în 2010 de chitariştii Charles Frechette şi Damien Levasseur şi de contrabasistul Frédéric Plauze.

Grupul este dedicat Gypsy-jazz-ului (jazz du manouche), muzică moştenită de la legendarul Django Reinhardt.

Cei trei membri sunt uniţi de pasiunea pentru jazz şi de o călătorie din trecut până în prezent, de la jazz-ul din New Orleans până la cel din Montreal, de la stilul Gypsy din Ungaria până la acordurile jazz du manouche din estul Franţei. Particularitatea grupului este că fiecare membru are o parte egală de solist şi acompaniator.


Bilet: 25 lei

Rezervări Acuarela: 0745 662 889

Rezervări Plastilina: 0755 084 084

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod