Străinii vin în România să joace Airsoft Counter-Strike, un concept unic în lume

Numărul străinilor care vin în România pentru o experiență inedită de joc a crescut cu un procent de 100% în ultimii 2 ani: ei vin pentru o combinație de joc unică în lume, gândită de un român - Airsoft indoor Counter-Strike.

Snow Arena, http://fysnow.ro/, este un spațiu de joc Airsoft indoor pentru grupuri și pentru corporate (inclusiv teambuilding-uri), ce folosește prima hartă Counter-Strike din lume reprodusă în realitate pe o scară de 1 la 1.
Airsoftul este un sport de misiuni cu ajutorul unor replici de arme reale și sunt folosite echipamente și tactici militare.  
“Clienții străini vin în mod special din Anglia. Sunt mari pasionați de Counter-Strike și aud despre noi de pe internet. Segmentul de vârstâ al clienților este 24-30 ani.”, spune Vlad Zamfir, owner FySnow Arena.



Scenariile Snow Arena sunt gândite de membrii comunității. “Fiecare jucător din comunitate își folosește imaginația și propune un nou scenariu. Dacă sunt suficienți jucători de acord cu acel scenariu, se joacă pentru a fi testat. Dacă jocul a fost unul reușit, scenariul rămâne în <<galerie>> și se repetă la cerere. Se pornește de la subiecte clasice în acest tip de joc: <<Plantează bomba>>, <<Salvează ostaticii>>, <<Protejază Transportul>> <<Recuperează substanțe chimice/ zombie>> și se dezvolta până la limita imaginației.”, adaugă Vlad Zamfir.



FySnow Arena este un business pornit acum 2 ani, cu o investiție de 100.000 de euro și care deja a intrat pe profit. În ultimul an, acest tipar unic de joc a intrat în atenția corporațiilor, care își trimit la FySnow Arena angajații, pentru destresare și antrenament pentru concentrarea pe obiective.

În 2018, solicitările pentru team building au crescut cu 60% față de anul precedent.

Spațiu de joc Airsoft pentru grupuri și pentru corporate (inclusiv teambuilding-uri), ce folosește prima hartă Counter-Strike din lume reprodusă în realitate, pe o scară de 1 la 1.

Airsoftul este un sport de misiuni cu ajutorul unor replici de arme reale și sunt folosite echipamente si tactici militare.

Scenariile Snow Arena sunt gândite de membrii comunității.

Detalii suplimentare pe site-ul oficial http://fysnow.ro/ și pagina de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod