NOUA EMISIUNE THE GRACE HELBIG SHOW VA AVEA PREMIERA SÂMBĂTĂ, 2 MAI, NUMAI LA E!

Celebră pe YouTube şi pe Internet, Grace Helbig are acum propriul talk-show săptămânal de comedie pe E!, intitulat The Grace Helbig Show, care debutează sâmbătă, 2 mai, la ora 23:30.
Emisiunea de o jumătate de oră la cârma căreia stă Grace va fi plină de comedia, distracţia şi interactivitatea cu care s-au obişnuit cei peste 2 milioane de subscriberi ai canalului ei de YouTube It's Grace. Fanii şi prietenii nu vor fi singurii alături de care se distrează: în emisiune vom vedea mulți invitaţi celebri - actori, staruri de reality-show, nume cunoscute pe YouTube şi comici. Nopţile de sâmbătă nu vor mai fi niciodată la fel, după ce începe The Grace Helbig Show, din 2 mai, ora 23:30 la E!

The Grace Helbig Show este talk-show-ul online pe care îl aştepta televiziunea şi le oferă telespectatorilor părerea de „uber fan” a lui Grace în legătură cu orice înseamnă cultură pop, folosind opiniile fanilor ei (prin intermediul social media) pentru a găsi noi subiecte de discuţie.
În plus, emisiunea va conţine interviuri realizate în diverse locuri, de la magazine alimentare la propria sufragerie a lui Grace ori la maşina acesteia, oferindu-le oaspeţilor ei un mediu în care să se simtă ei înşişi şi să se relaxeze complet.

În primul episod al noului talk-show hibrid marca E! The Grace Helbig Show, Grace o invită în emisiune pe Aisha Tyler, una dintre gazdele emisiunii The Talk, actriţă, comic, autor, scriitor şi gazdă a popularului podcast GirlOnGuy. În plus, din peisaj nu lipseşte prietena ei cea mai bună, Mamrie Hart, celebră pe YouTube şi co-prezentatoare a HeyUSA alături de Grace, care trece pe la ea pentru o luptă online de la egal la egal.
De asemenea, Grace pleacă la drum alături de muzicianul, actorul şi starul YouTube DJ Flula, pentru a colabora la un proiect muzical super-secret!

Urmăriți E! pentru a descoperi despre ce vorbeşte toată lumea, odată cu premiera emisiunii The Grace Helbig Show, din 2 mai, ora 23:30, numai la E!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod