Interviu in exclusivitate pentru eva.ro cu Jonny Drubel - #RichKids of Beverly Hills

- Jonny, mai întâi te rog frumos să ne spui câte ceva despre al doilea sezon din „#RichKids of Beverly Hills”, care începe la E! România pe 5 octombrie. - Al doilea sezon din „#RichKids” se deosebeşte de primul, pentru că ni se întâmplă mult mai multe lucruri, fiecare personaj se dezvoltă şi avem cu toţii 20 şi ceva de ani acum, deci suntem în faza aceea în care încercăm să ne dăm seama ce vrem să facem în viaţă, ce vrem să facem de acum înainte. Avansăm cu toţii în viaţă, suntem într-o fază de tranziţie şi este interesant să vezi asta, să vezi toate personajele, toţi prietenii crescând şi maturizându-se.

- Apropo de tranziţia despre care vorbești şi de ce vreţi să faceţi pe viitor, ţi-ai dat seama ce vrei să faci în viaţă?
- Dacă ştiu ce vreau să fac cu tot restul vieţii mele? Nu. Nicio altă persoană de 20 şi ceva de ani de pe Pământul ăsta nu ştie ce vrea să facă. Dar am o mulţime de şanse şi încerc să-mi dau seama ce vreau să fac. Din nou zic, oricine are vârsta asta - indiferent cine eşti, de unde eşti, câţi bani ai (mulţi, puţini) - încearcă să-şi dea seama ce vrea să facă şi abia pe la 30 de ani ştie răspunsul şi pe la 40 începe să se bucure de viaţă.

- Cum te vezi la 40 de ani?

- Este o întrebare bună... Sper să am alături un soţ, mi-ar plăcea să am copii (să adopt, asta aş vrea să fac) şi să le ofer un stil de viaţă asemănător cu cel care mi-a fost oferit mie în copilărie. Să le dau oportunităţile pe care le merită şi pe care le-am avut şi eu - ăsta e scopul şi visul meu, pentru asta muncesc atât de mult.

- Câţi copii ai vrea să ai?
-Ideal ar fi să am 4-5.

- Grozav!
- O familie adevărată, nu?

- Da. Cum vor evolua relaţiile dintre voi în sezonul doi?
- Eu nu am pe nimeni acum, îmi caut alesul şi veţi vedea că eu şi Roxy ne căutăm parteneri, ieşim la întâlniri împreună, veţi vedea şi latura romantică a lui Roxy. Şi Dorothy trece prin diverse evenimente în viaţa ei personală, veţi vedea ce iese şi de acolo, la fel şi Morgan. Deci relaţiile interpersonale, de fapt dragostea, joacă un rol foarte important în acest sezon, pentru că este o parte majoră a vieţilor noatre acum, toţi încercăm să ne dăm seama ce şi cum este la acest capitol. Dar eu nu am pe nimeni, deci asta vom vedea în sezonul doi.



- Împărtăşeşti multe cu fanii pe site-urile de socializare. Se întâmplă să ţii doar pentru tine unele lucruri? Mai poţi avea secrete când eşti celebru online?
- Cred că... (râde), cred că împărtăşesc destul de multe online, cred că există oameni care împărtăşesc mai multe şi există oameni care împărtăşesc mai puţine. Dar ideea este că am semnat un contract pentru un reality show, suntem filmaţi tot timpul, aşa că am ştiut că viaţa mea va fi o carte deschisă.

Şi personal nu sunt deranjat că mi se vor află secretele, pentru că mi se pare că sunt lecţii de viaţă, din care oamenii pot învăţa.

- Cum ţi s-a schimbat viaţa de când eşti celebru?
- Aş spune că nu mi s-a schimbat deloc (râde)! Evident, oamenii mă recunosc pe stradă şi, mai ales când călătoresc şi ies din L.A., vin la mine pentru poze şi exclamă „O, Doamne!” şi îmi place că sunt abordat de tineri gay care îmi spun: „Te iubim! Mulţumim că ai un blog, că vorbeşti în numele nostru”... Asta s-a schimbat şi mă face foarte fericit, pentru că simt că ceea ce fac eu contează puţin şi reuşesc să aduc zâmbete pe feţele oamenilor.

- Emisiunea „#RichKids of Beverly Hills” a fost criticată pentru că încurajează materialismul. Ce părere ai despre asta?
- Habar nu am despre ce vorbeşti! Glumesc, evident (râde)! Cred că oricine aude despre o emisiune intitulată „#RichKids of Beverly Hills” va avea idei preconcepute despre cine suntem şi cum am crescut. Dar toate ideile astea negativiste dispar odată ce începi să ne cunoşti pe fiecare dintre noi şi vezi că avem şi noi un trecut, nişte poveşti şi că banii nu aduc nicidecum fericirea. Da, toţi provenim din familii bogate, dar muncim cu toţii şi încercăm să facem ceva în viaţă şi să ne construim propriile vieţi, propriul trecut. Asta veţi vedea în sezonul 2, mulţi dintre noi încearcă să iasă de sub protecţia părinţilor şi să facă ceva pe cont propriu, acum, când avem 20 şi ceva de ani şi este timpul să facem asta. Criticile acestea nu contează, pe la jumătatea primului sezon au dispărut, s-a observat că ceva s-a schimbat, au dispărut tweet-urile oribile şi maliţioase, acum oamenii ne scriu „Uau, voi chiar sunteţi amuzanţi!” sau „Morgan, am păţit şi eu asta!”, deci nu mai primim tweet-uri negative.

- Dacă te-ai trezi mâine şi nu ai mai avea nici bani, nici celebritate, nimic, ce ai face?
- Ce aş face? M-aş scula şi aş munci non-stop. Ce fac şi acum zilnic. Am luat bani de la părinţi în trecut, dar n-am mai făcut asta de trei ani şi sincer uneori am probleme financiare – pentru că am un stil de viaţă la care ţin, îmi plac lucrurile frumoase şi le cumpăr şi, dacă nu fac tone de bani, e dificil.
E o întrebare interesantă. Nu cred că s-ar schimba ceva, pentru că părinţii mei m-au învăţat să muncesc de mic, m-au învăţat să nu mă las niciodată păgubaş. Faima vine şi trece, ştim asta cu toţii.



- Crezi că banii pot cumpăra orice?
- E o întrebare bună. Nu cred că poţi cumpăra orice cu bani, banii îţi uşurează viaţa, îţi pot aduce cele mai bune asigurări medicale, cea mai bună educaţie, cele mai multe şanse, te duc în locuri în care, fără bani, nu ai putea ajunge. Dar banii nu cumpără dragostea, fericirea... Există întotdeauna oameni care sunt mai bogaţi, mai fericiţi, care au lucruri mai strălucitoare ca tine, dar cine ştie dacă sunt fericiţi? Dacă ai toţi banii ăştia, dar pe nimeni cu care să-i împarţi? Dacă nu ai pe nimeni care să te iubească? Nu-ţi poţi ţine noaptea în braţe banii, să-i îmbrăţişezi în timp ce adormi, vrei pe cineva alături...

- În încheiere, aș vrea să te întreb dacă ştii ceva despre România.

- Nu ştiu multe despre România, ştiu că e o ţară în Europa de Est şi dacă toată lumea e la fel de drăguţă şi de încântătoare ca tine, vreau să vin în vizită!

Jonny Drubel (26 ani)
Averea netă a familiei: „Am prea multă clasă pentru a spune”
Ocupaţie: Compozitor/Cântăreț
Statut: Nebun după băieţi
Despre: Cel mai bun prieten al lui Dorothy pe vremuri, Jonny a devenit gelos când aceasta a început să petreacă mai mult timp cu ceilalţi amici din gaşca lor. Jonny este un amalgam de trăiri dramatice. Jonny e la câteva tweet-uri distanţă de a-şi da seama că banii nu-i vor ţine de cald noaptea şi că nici măcar o rezervare la cel mai nou restaurant de fiţe nu face doi bani dacă e doar pentru o persoană.
Despre #RichKids of Beverly Hills
Ingrediente: Hermes, Prada şi mult dramatism. Preparare: se face un cocteil (agitat, nu amestecat), piperat cu selfie-uri, alcool vândut la preţuri enorme (pentru că dă bine) şi celebritate online din ce în ce mai mare. La asta vă puteţi aştepta în sezonul doi din reality show-ul marca E! #RichKids of Beverly Hills, care revine duminică, 5 octombrie, la 23:00 și 23:30. Bine aţi revenit în oraşul 90210, în care a apărut și un nou vecin: EJ Johnson se mută la Los Angeles şi se alătură prietenilor săi în fabuloasa metropolă care dă pe dinafară de soare, modă şi plastic (atât în chirurgie, cât şi în portofele).



Noul sezon #RichKids of Beverly Hills începe cu o excursie în China, la lansarea unui magazin de elită, deţinut de tatăl lui Dorothy, un mogul al comerţului. Alături de Dorothy, în excursie merg Morgan, Brendan, Jonny şi Roxy, care s-a cam săturat de înţepăturile lui Dorothy în legătură cu cariera şi stilul ei şi cu faptul că părinţii nu o mai ajută financiar. Dar Roxy nu e singura care cară o adevărată dramă în bagajul ei de firmă: iubitul lui Dorothy, Cooper, lipseşte în mod ciudat din aventurile peste mări şi ţări ale grupului. Şi chiar dacă participă la gale, are parte de tratamente VIP, vede locuri uluitoare şi e înconjurată de cei mai buni prieteni ai săi, Dorothy nu poate să-i arate lui Cooper imperiul Wang şi stă cu gândul la această problemă majoră din relaţia ei. Se pare că dragostea e un câmp de luptă, chiar dacă acest câmp este o proprietate în valoare de multe milioane de dolari din Beverly Hills, pe care luptă soldaţi are valoarează miliarde de dolari.

Dragostea şi problemele amoroase sunt centrale vieţilor grupului de tineri de 20 şi ceva de ani în acest nou sezon al seriei #RichKids of Beverly Hills. Roxy şi Jonny sunt amândoi gata de o relaţie serioasă şi apelează una la celălalt pentru încurajări şi sprijin. Cei doi prieteni chiar se aventurează într-o dublă întâlnire pe nevăzute, dar nu înainte ca Jonny să aibă parte de o transformare cu ajutorul lui EJ. În paralel, după ce refuză să se mute cu Brendan înainte de a fi cerută de soţie, Morgan are probleme în relaţia cu acesta. Pe vremuri inseparabili, cuplul petrece din ce în ce mai puţin timp împreună, în timp ce cariera imobiliară a lui Brendan începe să ia avânt. Morgan se întreabă încotro se îndreaptă relaţia lor şi apelează la prietene pentru sfaturi, în timpul unei excursii cu fetele în Hawaii, unde se relaxează toate. Dar se ştie că atunci când fetele pleacă la drum, urmează repede multă #dramă. În timp ce Morgan se distrează cu prietenele, Brendan se întreabă dacă iubita lui este în continuare aleasa sa.

În timp ce grupul de #RichKids se implică mai mult în propriile cariere, EJ (mezinul grupului) încearcă să-şi dea seama cum să-şi construiască un imperiu în fashion.

Un icon în modă, tânărul care şi-a dezvăluit public orientarea sexuală, plănuieşte să-şi lanseze propriul blog de fashion, oferindu-le fanilor săi mai multe idei de ţinute în stilul cu care i-a obişnuit. Şi Jonny apelează la #instafollower-ii săi atunci când devine imaginea unei campanii pentru comunitatea LGBT, intitulată #ComingOutMatters, în cadrul căreia povesteşte cum a fost agresat în adolescenţă din cauza faptului că este homosexual şi îi încurajează pe oameni să se sprijine reciproc povestindu-şi experienţele via social media. În timp ce Roxy îşi dezvoltă afacerea de design interior şi popularitatea blogului sincer BoobsAndLoubs.com (al lui Morgan) e din ce în ce mai mare, Dorothy se chinuie să-şi construiască o carieră de care tatăl ei ar putea fi mândru.



Prietenii bogaţi din Beverly Hills iau cu atac şi sălbăticia, când Brendan conduce o expediţie cu cortul în cadrul căreia trupa e forţată să dea parfumurile de firmă şi zilele la spa pe spray-uri împotriva insectelor şi corturi. Dar după ce se întoarce în habitatul său natural, grupul de #RichKids trebuie să dea piept cu adevăratele probleme din lumea lor: o petrecere #frenemies la piscină, cumpărarea unei maşini noi şi o despărţire inevitabilă. Dacă banii sunt “ochiul dracului”, atunci acest sezon va fi o cursă infernală... într-un Porsche.  

Nu uitați: reality show-ul #RichKids of Beverly Hills, sezonul 2, va avea premiera duminică, 5 octombrie, la ora 23:00, numai la E! Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod