Cum a aflat Carmen Negoita la ce alimente are intoleranta


Carmen Negoita a aflat, in urma unui test, care sunt alimentele pentru care are intoleranta. Fashion bloggerul a apelat la un test de ultima generatie, intitulat Pinner Test, prin care i-a fost recoltata o cantitate mica de sange, ce a fost ulterior analizata in Italia.
Dupa cateva saptamani, a primit rezultatele si a fost uimita sa constate ca existau alimente la care prezenta intoleranta. Pe unele le avea incluse in meniu, pe altele nici nu obisnuia sa le consume, astfel ca testul a fost si un bun exercitiu de preventie.

„Este important sa previi, pentru ca, daca nu descoperi din timp la ce ai intoleranta, si consumi in mod repetat si in cantitati foarte mari anumite alimente, poti sa ajungi sa ai intoleranta alimentara, iar atunci chiar ca este mai greu de tratat”, declara fashion bloggerul.

Carmen a avut astfel surpriza ca are intoleranta la rosii, castane, lapte de vaca, carnea de vita si de miel.

„Pinner Test m-a ajutat sa descopar ca am intoleranta alimentara la rosii, desi vorbim un aliment pe care il consumam cu placere. Apoi, la alimente pe care nu le-am consumat mai deloc. De exemplu, castanele. Apoi, laptele de vaca, intoleranta foarte raspandita.
In plus, am doua tipuri de carne pe care nu le consumam foarte des: cea de vita si cea de miel. Dupa ce am efectuat Pinner Test-ul, am constatat ca organismul meu le respingea, iar eu, in mod inconstient, le evitam. Mai greu mi-a fost cu rosiile pentru ca le ador si nu mi-am imaginat ca voi avea vreodata intoleranta la ele”
, povesteste Carmen pe blogul ei, www.carmennegoita.com.

Pinner Test are la baza un kit pe baza caruia, odata achizitionat, poti efectua analize specifice, recoltate in Romania si procesate in Italia. Rezultatele iti prezinta alimentele cu care ai toleranta, care iti sunt recomandate cu moderatie sau care iti sunt contraindicate, prezentand diferite grade de intoleranta. Alaturi de aceste analize, primesti si o recomandare de dieta personalizata, conforma cu gradul organismului de asimilare a respectivelor alimente.  

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod