Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 3 martie, ora 21:30 – Concert COMPACT

Pe 3 martie, de la ora 21.30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale trupei.

Vino la Hard Rock Cafe să asculţi „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

- 70 de lei, VIP - cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 55 de lei.


Vineri, 4 martie, ora 22:30 – Concert PUBLIKA

Crezi că seara de vineri se potriveşte perfect cu muzica live? Atunci vino pe 4 martie la Hard Rock Cafe, să asculţi cele mai îndrăgite piese lansate de PUBLIKA, dar şi coveruri ale unor hituri din repertoriul U2, Depeche Mode, Robbie Williams sau A-HA, într-un show de care îţi vei aminti cu plăcere!

Publika a luat fiinţă dintr-o “potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională”, iar din 2008 este o prezenţă constantă pe scena muzicală din România.

Formaţia activează în prezent în formula: Ionuţ Ruscior, Robby G, Bebe Dănăilă, Alex Guţă, Bogdan Sandu şi aduce în faţa iubitorilor de muzică un brit-pop-rock energic. "Unde eşti", "Tot ce vreau," "Căzut din nori", sau "Perfect Day" sunt doar câteva din titlurile cele mai cunoscute ale trupei.

Biletele pentru showul Publika din 4 martie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.



Biletele au următoarele preţuri:


- 25 de lei, cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători.

- 35 de lei, VIP - cu loc la masă, în faţa scenei.
 

Sambata, 5 martie, ora 22:30 – Concert NO STRESS

Cauţi un remediu anti-stress? Îl găseşti pe 5 martie la Hard Rock Cafe, alături de trupa No Stress! Eliza, Fabian şi Vladimir de la Vocea României te invită să asculţi piese celebre, într-o seară în care doar muzica contează.

Te vor aşteapta cu cele mai îndrăgite refrene lansate de Amy Winehouse, Bob Marley, Billy Idol şi mulţi alţii!

Proiectul No Stress a luat fiinţă în vara anului 2013, iar de atunci trupa este o prezenţă activă pe scena muzicală din Bucureşti. No Stress înseamnă: Eliza Manda – voce, Fabian Sasu – voce, Vladimir Pocorschi - voce&chitară (toţi trei foşti concurenţi la Vocea României), Cristi Dumitrescu – tobe, Alexandru Burcă – keyboards, Bogdan Ţigănuş – chitară bas şi Robert Predut - saxofon.



Pe 5 martie, cei şase muzicieni simpatici şi talentaţi din trupa No Stress îţi garantează o seară fabuloasă, pe ritmuri pop-rock, reggae, R&B şi jazz.

Intrarea va fi liberă.
 

Marti, 8 martie, ora 21:30 – Concert MIRCEA BANICIU


BestMusic Live Concert te invită la Hard Rock Cafe, marţi, 8 martie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare.

Ulterior şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după '90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix şi 5 albume cu Pasărea Colibri.

Alături de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe şi promite un spectacol select, cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro(www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzică,Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.



Biletele au următoarele preţuri:

- 60 de lei, cu loc la masă, în sala, zona de fumători sau nefumători

- 80 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod