Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 24 septembrie, ora 21.30 – Concert DIRECŢIA 5.

Pe 24 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, ca să petreci o seară de neuitat alături de Direcţia 5! Una dintre cele mai îndrăgite trupe rock te aşteaptă cu  “O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu," "Iţi mulţumesc", "Am nevoie de tine" şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele  “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoţie (2009) şi “Romantic” (2010), DIRECŢIA 5 a spus, şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire.  

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică.

Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul DIRECŢIA 5  se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

- 100 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 85 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 85 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 90 de lei - acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

 

Vineri, 25 septembrie, ora 22.00 – Concert MIRCEA BANICIU & Band


O voce legendară revine la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită pe 25 septembrie la un concert select, în care vei regăsi refrene rock pline de atitudine, dar şi fermecătoare „tristeţi provinciale”, istorisite pe note muzicale de MIRCEA BANICIU and Band.
Vino să cânţi „Pisica neagră”, „Vara la ţară”, „Eşarfa” şi multe alte melodii ale îndrăgitului artist!

Încă din copilărie destinul lui MIRCEA BANICIU a fost marcat de vocaţia pentru muzică. Însă „examenul de maturitate” l-a trecut odată cu intrarea în trupa Phoenix, în 1971. Din acea perioadă datează piese precum “Nunta”, “Negru Vodă”, “Mugur de fluier” şi “Andrii Popa”. Aproape un deceniu mai târziu, în 1981, BANICIU a făcut un nou pas important, de data aceasta ca parte a unei cariere solo, cu albumul ce a inclus piesele “Vara la tară”, “Tristeti provinciale”, “În tren”, “Rânduri pentru păsările călătoare” şi “Amintire”. Melodiile s-au bucurat de un mare succes şi se regăsesc şi astăzi în playlisturile radiourilor şi în concertele artistului.

Şi anii '90 şi 2000 au fost prolifici pentru MIRCEA BANICIU, care a continuat să activeze cu succes, atât pe cont propriu, cât şi alături de Pasărea Colibri şi Phoenix.

Din 2007 până în prezent, artistul urmează calea unei cariere solo, având alături un band valoros, ce îi include pe Vlady Cnejevici şi Teo Boar.

În această formulă va urca pe scena din Hard Rock Cafe, pe 25 septembrie, de la ora 22.00.



Biletele pentru showul MIRCEA BANICIU se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

- 90 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 70 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 70 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei cu acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

 

Sâmbătă, 26 septembrie, ora 22.30 – Concert ENJOY BAND

Muzica bună trebuie savurată, sunt de părere componenţii ENJOY BAND, care sunt gata să-ţi arate cum să trăieşti clipa din plin, sâmbătă, 26 septembrie, la Hard Rock Cafe.

Vino să te bucuri, în paşi de dans, de fiecare acord, la un concert în care hiturile lansate de Ricky Martin, Ray Charles, Gloria Estefan, Shakira sau Rihanna vor fi la ordinea zilei!

 
ENJOY BAND convinge prin pasiune, energie, fineţea interpretării şi simţul detaliului, iar playlistul pentru fiecare show al trupei este elaborat pentru a răspunde perfect dorinţelor publicului. Vino pe 26 septembrie la Hard Rock Cafe, pentru un concert vibrant şi o seară pe gustul tău!
Intrarea este liberă, iar concertul începe la ora 22.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod