Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 6 octombrie, ora 21.30 – Concert tribut AC/DC cu THE R.O.C.K.

Inconfundabilul “For those about to rock... we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, pe 6 octombrie. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.!

Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” şi vino să cânţi "Thunderstruck", "Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" şi “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, un chitarist solo cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru show-ul THE R.O.C.K.

se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic
Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

 

Vineri 7 octombrie, ora 22.30 – Concert Maria Radu


Pe 7 octombrie Hard Rock Cafe te invită la o experienţă live premium cu Maria Radu şi trupa sa. Vino să asculţi "Zbor", "Dorul", "Too Late For You" şi multe alte melodii de suflet, dar şi hituri internaţionale din toate timpurile! Te vei bucura să descoperi cea mai noua piesă a artistei, “Stay”, o minunată pledoarie pentru dragoste, cu un sound nou, un vibe intrigant - toate acestea însoţite de imaginea "brand new" a Mariei, care surprinde de fiecare dată printr-un look fresh şi energia pe care o transmite.
Înainte de o carieră solo de succes, Maria Radu a fost solista trupei Van Noizz şi a ajuns la inima publicului şi prin numeroasele colaborări cu Direcţia 5, Vank şi Blazzaj.

Numele ei se leagă de hituri precum "Pas cu pas", "Lângă inima mea, vine inima ta" sau "M-am îndrăgostit un pic".
Aşadar, nu uita că la inceputul lui octombrie poţi asculta live la Hard Rock Cafe aceste refrene, alături de piese lansate de Maria Radu de-a lungul timpului, dar şi de multe cover-uri foarte îndrăgite.

Biletele pot fi găsite online pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Preţul biletelor diferă in funcţie de categorie:
- 25 de lei cu loc la masă;
- 35 de lei, VIP - cu loc la masă, în faţa scenei.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 25 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.

 

Sambata, 8 octombrie, ora 22.30 – concert Emanuel Mirea Band


Pe 8 octombrie, la Hard Rock Cafe te aşteaptă o trupă de senzație, formată din artiști talentați și cu multă experiență pe scena muzicală românească. Vino alături de Emanuel Mirea Band și bucură-te de o interpretare inedită a celor mai îndrăgite melodii din topurile momentului, dar și de hituri care au făcut istorie, precum "Kiss" (Tom Jones), "Achy Breaky Heart" (Billy Ray Cyrus), "Just a Gigolo" (Louis Prima), „Have You Ever Seen the Rain” (Creedence Clearwater Revival) şi multe altele.
Concertul va începe la 22.30, iar intrarea va fi liberă.


 

Miercuri, 12 octombrie, ora 21.30 – concert MIHAIL


BestMusic Live Concerts vă invită pe 12 octombrie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe, pentru a-l vedea live pe MIHAIL, alături de trupa sa. Mihail va prezenta publicului repertoriul său - un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ.

Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși pană acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeană a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte și Design, însă pașii l-au îndrumat tot către muzică. Succesul avea să îl cunoască prin hitul “Mă ucide ea”, care a ajuns să fie difuzat pe toate posturile de radio și să adune 30 milioane de vizualizări online. Totodată, Mihail a impresionat și prin seria “Lookout Tower Acoustic Session”, filmată în Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese: “Noi ne privim”, “Let’s make love” și “Seara”.

Bilețele pentru showul Mihail se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/rețea -Hard Rock București, Magazinul Muzică,Agențiile Perfect Tour, stând-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Română și din Băneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și în ziua concertului la intrare.

 

Bilețele au următoarele prețuri:

- 70 de lei, VIP - cu loc în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 55 de lei, cu loc la masă, în sală. 

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod