”Comunitatea FashionUP!” evenimentul oamenilor pasionați de frumos

Proiectul Comunitatea FashionUP este despre și pentru oamenii uniți de pasiunea pentru frumos, exprimată în diferite forme: modă, artă, diversitate culturală și stilistică, dorința de a adera la o comunitate și de a realiza lucruri minunate împreună.

Prima ediție a evenimentului ”Comunitatea FashionUP” a fost una de succes! Toți participanții (bloggeri, clienți, angajați și prieteni FashionUP), care au rezonat cu acest proiect și care cred în toate tipurile de frumusețe, au avut parte de o experiență inedită și ne-au mărturisit că așteaptă cu nerăbdare următorul eveniment.

La ”Comunitatea FashionUP!”, fiecare membru al comunității a participat la o ședință foto profesională, unde și-a prezentat ținuta compusă din produse selectate de pe site-ul FashionUP.

AICI puteți vedea și voi cum a fost și ce a însemnat, cu adevărat, acest eveniment.

În plus, ne dorim să vă facem cunoștință cu o parte dintre cei care au susținut acest proiect, oamenii care și-au transformat pasiunea pentru scris într-un stil de viață (bloggerii din Comunitate, dar și o parte din echipa FashionUP).

Îi puteți găsi aici și puteți afla mai multe despre ei, despre pasiunea lor, dar și despre ce înseamnă, de fapt, FashionUP!.

Tina Solonaru

 
Tina este de profesie filolog, cu master în Comunicare și Relații Publice. Oamenii care o cunosc se miră de cât de simplă și sofisticată, visătoare și pragmatică, îndrăzneață dar, totuși, cuminte este în egală măsură. Felul de a fi al Tinei se reflectă și în ținuta aleasă de pe FashionUP.



Tina mărturisește că nu i-a fost prea ușor să aleagă piesele vestimentare potrivite din cele 1.000 de branduri naționale și internaționale de pe FashionUP!. Într-un final, a făcut alegerea potrivită. Ca și când ar fi ieșit la o plimbare pe celebrul bulevard Champs-Élysées, ținuta aleasă de Tina a fost una inspirată de stilul franțuzesc.

Un outfit casual, format din două piese: un pulover Sunacoo, de un alb pufos cu dungi negre, cu o textură moale și plăcută, care face echipă cu o pereche de pantaloni largi, din colecția La Redoute.

Oana Bonu

 
Oana Bonu este o bloggeriță cu un deceniu de experiență în scris, care de trei ani încoace se ocupă, în timpul liber, de blogul personal. Oana și-a descoperit treptat pasiunea pentru scris, a testat diverse produse și a împărtășit ideile în comunitatea ei, care a crescut ușor-ușor, de-a lungul timpului.



Oana a ales să creeze două ținute casual pentru eveniment. Ambele outfituri au avut în componență jeanși și un top. Prima ținută a fost compusă dintr-un pulover bleumarin, cu motive tradiționale românești, by Alisia Enco. Acest pulover a fost asortat cu o pereche de jeanși obișnuiți, bleumarin.



A doua ținută a fost compusă dintr-o pereche de jeanși albaștri, by La Redoute Collections, cu croială skinny. Topul pe care Oana l-a ales pentru această ținută a fost unul de culoare crem, cu mâneci lungi și un decolteu delicat, cu inserții din dantelă.

Cristian Solonaru

 
În urmă cu câțiva ani, Cristian se descria pe blog ca fiind un băitan, student, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Cu trecerea timpului, acesta a rămas un tânăr visător, dornic de cunoaștere și iubitor de sport. Petrece multe ore pe zi la birou, iar asta îl motivează să fie o persoană activă în restul timpului.



Cristian a compus ținute care îl reprezintă și pe care le va putea purta cu ușurință în diferite contexte. Astfel, tânărul blogger și-a creat ținute cu articole vestimentare by Be You.

În una dintre ținute, Cristian a ales să integreze un pulover care i-a oferit stil pentru o ținută curată, simplă și elegantă.

Un alt must-have în garderoba unui bărbat este cardiganul Be You, care poate fi asortat atât ținutelor casual, cât și ținutelor mai elegante. Fără nicio ezitare, acesta a ales să poarte o cămașă clasică, cu mânecă lungă, din bumbac subțire, destul de confortabilă.

Bloggerii care rezonează cu acest proiect și doresc să intre în Comunitatea FashionUP o pot face prin intermediul unui formular disponibil pe site. Acest formular se poate accesa aici.

 

5 Februarie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod